Je kan mij adopteren

Mijn naam is Milly

Ik ben een drukke en ietwat lompe dame die heel graag geknuffeld wil worden. Daarnaast wil ik graag leuke dingen doen met mijn baasje!
Aanhankelijk Druk Enthousiast Lief Vriendelijk

Milly's paspoort

Ras Amerikaanse Bulldog
Geboortejaar 2019
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 47944
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben met enkele andere honden uit huis gehaald omdat we niet goed werden verzorgd.

Soort baasje

Ik zoek ervaren mensen met ras en gedrag, mensen die echt snappen wat voor dame ik ben en mijn achtergrond snapt. Mensen die samen met mij de tijd nemen om te wennen en dan samen gaan trainen om een nog leuker leven samen te krijgen. Ik heb niet alleen lichamelijke beweging nodig, ik wil mijn neus en mijn kop aan het werk hebben. Ik kan dan veel beter mijn energie kwijt en kan ik zelfs wat rustiger worden. Ik zoek wel mensen die geduld met mij hebben, want hoe ik binnen ben en wat ik in huis heb geleerd, kan niemand vertellen. Samen moeten we maar kijken hoe het gaat en vooral niet te snel willen.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik heb met 3 andere honden geleefd, maar ik wil nu aandacht voor mezelf. Ik vind niet elke hond leuk en dan ook nog in één huis terwijl ik alles wat van mij is verdedig.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Hier zag ik katten achter glas en ik wilde er gelijk naar toe springen. Vond de kat niet leuk en mijn geleider ook niet. Ik moet hier buiten zeker bij geholpen worden, omdat ik hier ook niet achter katten aan mag gaan. En ik ben dan snel hoor, ik ben dan net Max V.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik heb hier laten zien dat alles wat klein is niets voor mij is, ik ben te lomp en spring alles omver en dan ga ik ook nog klemmen. Grotere kinderen kunnen veel beter omgaan met mijn lompe gedrag en snappen ook dat als ik ergens eet, ik met rust gelaten moet worden. Ook dat ze niks van mij moeten gaan afpakken, dat vind ik ook niet leuk. Hier gaan ze kijken hoe de kinderen zijn en of er een klik is en men begrijpt wat ik heb beschreven. Ze denken dat kinderen vanaf 15 jaar mogelijk is, maar we kijken elke keer of ik ze leuk vind.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Dit moet ik echt leren zodra ik goed gewend ben aan jullie en het huis dan kunnen we samen gaan opbouwen met keine stapjes. Hier weten ze niet of ik het geleerd heb en ik ben heel veel vergeten dus gewoon opbouwen zeggen ze hier. Gelukkig kan vanuit hier geholpen worden. Ook kan een bench mij hierbij helpen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik wil liever wat rustiger wonen, niet te veel drukte of veel spelende en gillende kleine kinderen, dat gaat niet werken voor mij. Ook niet te veel andere honden waar ik mee door smalle straatjes of trap portalen mee op moet lopen. Ik vind dat ik best voor mij zelf op mag komen en ik wil gewoon alleen aandacht van jullie.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik kan andere honden negeren, maar ik vind ze wel spannend. Ik ga dan opeens heel veel aandacht aan bomen, palen en andere dingen besteden zodat ik mij kan ontspannen. Als ze te dicht bij mij komen kan ik ook heel hoog in de opwinding schieten dat ik tegen alles en iedereen opspring, en zelf omstoot. Vinden ze hier geen goed idee. Misschien kan ik nog veel dingen leren van je als je mij wilt helpen, maar laten we maar eerst gewoon met zijn tweeën oefenen in het negeren en rust vinden in aanwezigheid van onbekende honden. Bij DOA heb ik wel een paar vriendjes gehad, maar dat moeten we altijd heel rustig introduceren.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik trek en kan alle kanten op vliegen als ik buiten loop. Ik moet dit echt nog leren, helemaal als er alles om mij heen gebeurt en andere honden of spelende kinderen in de omgeving zijn.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Hier denken ze dat dit heel moeilijk voor mij gaat worden, ik reageer op alles wat beweegt en weg vliegt. Ook ga ik achter katten aan en dat wil je niet hebben. Laten we lekker lange aangelijnde wandelingen maken en trainen en wie weet zal het ooit goed komen op een afgesloten stuk grond.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik heb voernijd, in andere woorden ik verdedig alles wat ik als eetbaar classificeer of dat mijn brokjes in mijn bak zijn, mijn botje of iets lekkers wat ik buiten vind. Ik kan leren meer ontspanning te krijgen als jullie in de omgeving zijn, of leren dingen af te ruilen, maar als je iets van mij wilt afpakken, dan gaat onze relatie er aan en kan ik alles op alles zetten om het te behouden. DOA kan ons helpen om hier beter mee om te gaan zodra we echt goed aan elkaar gewend zijn. Tussen ons moet eerst vertrouwen groeien en dan kunnen we gaan oefenen. Verder is mijn hoge opwinding een ding waar we samen aan moeten gaan werken.

Adopteer of steun Milly

Adopteer Milly

Denk jij dat Milly en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden