Je kan mij adopteren

Mijn naam is Chrissy

Hallo ik ben een wat onzekere, maar wel zeer mooie dame. Ik zoek iemand zoekt met veel geduld en tijd om de wereld te ontdekken.
Afwachtend Lief Onzeker Voorzichtig Vriendelijk

Chrissy's paspoort

Ras Mechelse Herder
Geboortejaar 2015
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 47905
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Regelmatig borstelen

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA gekomen omdat er afstand van mij gedaan is. Als jullie met mij op date komen kan ik hier meer over vertellen.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die mij de tijd gunt om te wennen. Een baasje die niet teveel van mij vraagt en verwacht. Geef me de tijd en dan ben ik echt een top hond! Wel zou ik graag met mijn nieuwe baasje naar de hondenschool gaan. Ik weet niet of we al in een groepje kunnen trainen, maar wellicht kunnen we starten met een privéles!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Honden vind ik best oke. Hier bij DOA sta ik met meerdere honden op het speelveld, zowel reu als teef. Echt spelen doe ik niet, als ze te druk zijn snauw ik ze ook af. Mocht mijn potentiele nieuwe baasje al een hond hebben, dan moeten we eerst onderzoeken of we echt een klik hebben.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Omdat ik alles zo spannend vind, vind ik katten ook echt heel spannend. Daarom woon ik liever niet bij katten.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Vanwege mijn angst voor vreemde mensen en drukte plaatsen ze mij liever niet bij kleinere kinderen. Kinderen vanaf 15 wil ik wel ontmoeten.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven, dit moeten we samen gaan proberen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Ik wil er nog wel even bij vermelden dat dit stapje-voor-stapje moet gebeuren om mijn eigen tempo.

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk Vanwege mijn angsten op straat plaatsen ze mij alleen in een hele rustige omgeving. Als er te veel auto's, fietsen, trams en pratende mensen zijn, dan word ik zo afgeleid! Ik woon liever lekker rustig bij mensen met een grote tuin!

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Honden vind ik best oke. Hier bij DOA sta ik met meerdere honden op het speelveld, zowel reu als teef. Echt spelen doe ik niet, als ze te druk zijn snauw ik ze ook af. Buiten op straat zullen we dan ook per hond moeten bekijken of wij vrienden kunnen worden.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan ontzettend mooi aan de lijn lopen!

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Dit raadde ze af voor in ieder geval het eerste jaar. We moeten eerst een goede band krijgen en goed leren luisteren. Ook zal ik eerst moeten wennen aan de nieuwe omgeving en geluiden.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Mijn grootste probleem is mijn angst voor vreemde mensen en drukte op straat.

Adopteer of steun Chrissy

Adopteer Chrissy

Denk jij dat Chrissy en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden