Je kan mij adopteren

Mijn naam is Grover

Goeeeeeeeeeeedendag, Mijn naam is Grover aangenaam kennis te maken met u! Bent u op zoek naar een lieve knuffelkont in een stoer vachtje!! Dan ben ik uw match.
Aanhankelijk Leergierig Lief Vriendelijk

Grover's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2017
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 47675
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Helaas was mijn eigenaar niet zo lief tegen mij! Hierdoor ziijn er vervelende situaties ontstaan. Het liefst wil ik u dit graag persoonlijk toelichten. Mijn verzorgers staan klaar voor al uw vragen.

Soort baasje

Oke nou daar komt hij. Uiteraard ben ik op zoek naar een baasje die alle tijd en aandacht voor mij heeft. Ennn die ook van knuffelen houdt. Daarnaast is het wel verstandig dat diegene ervaring heeft mij mijn ras. Of die zich heel goed gaat inlezen. We zijn namelijk niet altijd het makkelijkste ras. En hier moet je natuurlijk wel rekening mee houden. Een huisje lekker landelijk met een mooie tuin is zeker een must! Geen flat of drukke stad voor mij. Daarnaast zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Helaas zijn er een aantal regels bij mij opgelegd waar mijn nieuwe eigenaar zich ook aan moet houden. Daar valt de muilkorf onder, voor mij dus echt geen enkel probleem ,want ik ben het gewend. Mijn verzorgers willen uiteraard alles uitleggen en overleggen. Mocht je daar vragen over hebben. Wie weet tot snel!! Liefs Grover.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Hier zit ik echt niet op te wachten. Ik vind namelijk niet alle honden even leuk. Buiten kan ik misschien uiteindelijk wel een vriendinnetje maken, maar in huis samen wonen heb ik echt liever niet. Ik wil graag alllllllle aandacht voor mij alleen.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Nee, dit is ook echt een nee. Katten en ik zijn zeker geen match. Ik vertrouw ze gewoon niet. Met die kleine gniepige kraaloogjes. Plus ik vind het veel leuker om achter ze aan te rennen! Ik kan dan geen garanties geven dat de kat er heelhuids uit komt... oepsie.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Alleen kinderen vanaf 18 jaar. Dit omdat ik van hele kleine kinderen best onzeker wordt. Weet niet zo goed wat ik daar nou precies mee moet. Dan wordt ik altijd nog een tikkeltje extra lomp. Ga ik met mijn poten slaan enzo. En tegen ze aan springen. Gelukkig luisteren mijn verzorgers goed naar me en hebben we besloten dat kinderen onder de 18 geen optie zijn. Mocht u daar vragen over hebben dan staan mijn verzorgers uiteraard klaar.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ze weten niet mijn hele geschiedenis hier. En ik zit nu al weer een tijdje bij Doa. Hierdoor vinden ze het sowieso belangrijk dat we dit net als een pup weer van de basis gaan opbouwen. Lekker rustig aan met een kwartiertje beginnen. Owww en dan natuurlijk lekker eerst even wandelen zodat ik gewoon dutje kan doen.

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk Voor mij geen drukke stad of dorp hoor. Daar wordt ik echt niet gelukkig van. Ik zie mijzelf wel echt op een boerderij of een stuk grond lekker rond lopen. Maar wel waar altijd mensen zijn hoor. En waar ik ook lekker in huis mag liggen. Want wil graag bij je zijn en lekker samen op de bank hangen.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Er zijn niet veel honden die ik echt leuk vindt. Buiten kan ik ze prima negeren. Maar soms kan ik ook echt wel heel duidelijk maken als ik een hond niet mag. Belangrijk is dat we dit niet perse gaan opzoeken. Maar dat we lekker samen erop uit gaan.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Voor mij hoeft dat getrek niet hoor. Doe lekker mijn eigen dingetje en loop netjes met je mee. Natuurlijk kan ik wel even gaan trekken als ik echt ergens moet ruiken of wil kijken. Maar als je even tegen mij zegt dat dat niet de bedoeling is dan loop ik weer lekker rustig met je mee.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Omdat mijn verleden niet altijd rozekleurig is geweest mag ik niet meer los lopen. Ik heb een keertje echt heel gemeen gedaan tegen een andere hond. Ze weten niet precies wat de reden was maar hierdoor moet ik ok met een muilkorf naar buiten. Wat ik heelemaal prima vind hoor. Maar daardoor mag ik niet meer los. Vandaar dat een huis met erf of mooie grote tuin wel echt heel fijn zou zijn.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Grover

Adopteer Grover

Denk jij dat Grover en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden