Je kan mij adopteren

Mijn naam is May

Joehoe ik ben May en ik ben een heel knappe dame met een kleine handleiding. Ik heb waarschijnlijk KNPV training gehad, dus ik zoek echt alleen mensen die ervaring hebben met deze tak van sport!
Actief Lief Vriendelijk

May's paspoort

Ras Kruising Herder
Geboortejaar 2018
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 47629
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Regelmatig borstelen

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik liep al 2 dagen alleen in het Twiske, waarschijnlijk ben ik daar gedumpt. Niemand is mij komen ophalen.

Soort baasje

Wij zoeken een baasje die weet waar hij aan begint en beseft dat ik pakwerk heb gedaan. Ze willen mij alleen plaatsen bij mensen die ervaring hebben met werkhonden.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Andere honden kan ik naar kijken maar daar doe ik verder niks mee. Hier bij DOA hebben ze me met verschillende honden samen geprobeerd maar ik doe niks met ze, ik tolereer ze maar negeer ze eigenlijk altijd.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik maar raar, mijn haren gaan ervan overheen staan. Hierom wil ik niet bij katten wonen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Hier bij DOA doen ze een test met een pop. Ik zag de pop als een spel en pakte deze dan ook vast. Doe maar alleen grotere kinderen vanaf 15. Die kunnen waarschijnlijk niet met mij wandelen hoor, dat moeten echt mijn vaste baasjes doen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven. Dit moeten we samen gaan proberen nadat ik goed gewend ben aan jou als mijn nieuwe baasje en aan mijn nieuwe huisje.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Verkeer en drukte doet me niks op straat maar ze zouden mij toch graag in een rustigere omgeving zien.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Andere honden kan ik naar kijken maar daar doe ik verder niks mee. Hier bij DOA hebben ze me met verschillende honden samen geprobeerd maar ik doe niks met ze, ik tolereer ze maar negeer ze eigenlijk altijd.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Buiten wandelen vind ik heerlijk, lekker snuffelen met mijn neus in de wind. Aan de lijn loop ik netjes mee, ik trek niet. Verkeer doet me niks, dat negeer ik.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik los kan lopen. Dit moeten we samen eens proberen wanneer we aan elkaar gewend zijn.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Hier bleek dat ik niet zo lekker liep. Daarom hebben ze rontgenfoto's gemaakt. Hier kwam uit dat ik Spondylose heb in mijn rug. Voor nu heb ik er geen last van, maar geen garanties voor de toekomst.

Aandachtspunten gedrag

Naar aanleiding van mijn gedrag hebben ze wat testjes gedaan. Hieruit blijkt dat ik waarschijnlijk een KNPV training heb gevolgd. Ik kan pakwerk en ben zeer gefocust op de bal. Dit betekend wel dat ik niet zomaar geplaatst kan worden. Ik mag alleen bij iemand geplaatst worden die weet wat het inhoud en het liefst ervaring heeft met werk herders. Om te werken ben ik helaas medisch niet geschikt maar hobby matig zou ik het zeker kunnen!

Adopteer of steun May

Adopteer May

Denk jij dat May en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden