Je kan mij adopteren

Mijn naam is Kita

Hoooi! Kita hier. Deze knappe, stevige tante mag opzoek naar een nieuw huisje. Ik ben een lekkere enthousiaste dame die gek is op knuffelen en aandacht.
Druktemaker Enthousiast Lief Vriendelijk

Kita's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2013
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 47532
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA gekomen omdat mijn baasje zwanger was en andere mensen het afraden om mij te houden.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die bekend is met mijn ras en die lekker met mij naar de hondenschool wil gaan. Samen aan het werk zijn vind ik echt super leuk.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Andere honden kan ik naar kijken maar ik heb geleerd dat ik naar jou moet kijken in plaats van naar de hond. Andere honden vind ik niet zo leuk. Als een hond tekeer gaat dan kan ik ook mijn mond wel opentrekken en blaffen. Hier bij DOA vind ik het vooral heel spannend wanneer een hond tegen me tekeer gaat.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten negeer ik! Die vind ik me toch een partijtje raar! De haren op mijn rug gaan er helemaal van overeind staan.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik iets té leuk! Ik wil met ze spelen maar ben hier veel te lomp voor! Ik duw ze zo omver. Hierom plaatsen ze mij alleen bij oudere kinderen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen kan blijven. Dit moeten we samen gaan opbouwen nadat ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Op straat maak ik me niet zo druk om verkeer. Alleen als er teveel honden zijn dan vind ik dit niet fijn!

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Andere honden kan ik naar kijken maar ik heb geleerd dat ik naar jou moet kijken in plaats van naar de hond. Andere honden vind ik niet zo leuk. Als een hond tekeer gaat dan kan ik ook mijn mond wel open trekken en blaffen. Hier bij DOA vind ik het vooral heel spannend wanneer een hond tegen me tekeer gaat.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Buiten zijn vind ik heerlijk, wel kan ik wat trekken aan de lijn. Vooral als ik iets ruik waar ik graag heen wil. Ik moet nog leren dat dit niet hoeft. Auto's, fietsers en scooters negeer ik.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik ben niet zo goed met andere honden, om mij niet in de problemen te brengen is het een beter idee mij aan de riem te houden. Ik ben niet diegene die per se voor problemen zorgt, maar zo kan je als baasje mij wel in bescherming nemen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Kita

Adopteer Kita

Denk jij dat Kita en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden