Je kan mij adopteren

Mijn naam is Lilo

Haiiiii, Ik ben Lilo! Een ondeugende, maar super leuke en enthousiaste stoere meid!
Aanhankelijk Druktemaker Enthousiast Leergierig Vriendelijk

Lilo's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2020
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 47497
Adoptiekosten 325,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Helaas moest mijn baasje weer veel meer gaan werken. En dat zou dan betekenen dat ik helemaal alleen thuis zou moeten zijn. Dit wilden ze natuurlijk niet en daarom ben ik nu hier.

Soort baasje

Oke nou jeetje ja ik ben op zoek naar een baasje wat ervaring heeft met mijn ras. Is toch wel belangrijk. Graag iemand die mij met veel dingen nog wil begeleiden. Een huis met tuin zou SUPER zijn maar is niet persr noodzakelijk. En uiteraard iemand die genoeg tijd voor mij heeft. Vooral nu is dat heel belangrijk. Je moet toch eerst een mooie basis maken.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik ben niet gewend om met een andere hond samen te wonen. Maar ik ben nog jong. En als de klik er is met de andere hond zou het best kunnen. Belangrijk is wel omdat ik lekker aan het puberen ben dat iedereen ook zijn rust krijgt. En dat de baasjes ook duidelijke regels opstellen met wat er allemaal wel en niet mag. Lijkt me wel zo makkelijk. Weten we allemaal waar we aan toe zijn. Voor mij is de bench dan wel heel fijn. Kan ik daar lekker mijn rust pakken. Zonder gestoord te worden of dat ik iemand stoor.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Buiten ga ik echt achter ze aan. Gewoon leuk om te spelen. Hier zijn we ook bij de katten gaan kijken. Maar vond het echt dood eng. Wilde eerst helemaal niet in de buurt komen. Zo gek om dan opeens zoveel katten bij elkaar te zien. Ging toch maar naar ze blaffen. Dacht misschien gaan ze dan weg. Maar deze waren echt niet bang voor mij. Bleven gewoon bij de deur staan. Heb wel even gesnuffelde. Maar het was wel echt heel spannend. We zouden misschien kunnen kijken dat als de kat honden gewend is hoe ik er in huis op reageer. Maar ze zijn bang dat als ik de kat niet serieuz neem. Ik ze zie als een speeltje en dan blijf ik ze natuurlijk alleen maar lastig vallen om te spelen. En daar ben ik vee+ te groot en te druk voor. Dat is niet leuk voor de kat.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Mochten er kinderen zijn dan denken ze hier dat het beter is als die wat ouder zijn, Hier zitten ze te denken aan ongeveer 15 jaar. Maar ze willen graag hier bekijken of het ook een klik is. Dat is natuurlijk ook heel belangrijk. Kleiner lijkt me niet verstandig. Ik ben de wereld nog vol aan het ontdekken!

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen In mijn vorige huis kon ik wel al een paar uurtjes alleen zijn. Maar ik kom nu natuurlijk in een heel vreemde omgeving met nieuwe mensen. Zou heel fijn zijn als we dit weer langzaam gaan leren en opbouwen.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik kom uit Amsterdam. Ben een flat gewend. Maar ik moet zeggen dat een huis met tuin mij ook wel heel erg aanspreekt. Het huis zou bijvoorbeeld niet naast een school of speeltuin moeten staan. Ik denk dat ik dat niet zo fijn zou vinden. Altijd die drukte om mij heen. Ze zijn hier dan een beetje bang dat ik mijn rust niet kan pakken. en overprikkeld raak.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ben nog jong en wil met iedereen spelen. Voor mij maakt het niet zo uit of de andere hond dat wel of niet wil. Als ik het maar wil, toch?! Ik geloof alleen dat ze het er hier niet mee eens zijn. Ze zeggen hier dat spelen voor iedereen leuk moet zijn. En dat dit goed begeleid moet worden. Ik ben natuurlijk jong en mijn spel lijkt veel meer op stoeien. Ik ben niet bang om vies te worden. Maar dit zou bijvoorbeeld niet kunnen als ik met een klein hondje wil spelen. Die willen helemaal niet zo grof spelen als dat ik doe. Mijn baasje moet daar samen met mij en het andere baasje goed naar kijken. Zo voorkomen we dat een andere hond het helemaal niet leuk vind.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Uiteraard heb ik zo mijn momenten. Ik loop super netjes mee. Maar zie ik een andere hond of mensen waar ik graag naar toe wil dan kan ik wel gaan trekken. Maar goed kijk dat kan elke hond wel doen toch!

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Bij mijn vorige baasje kon ik nog niet loslopen. Heb soms namelijk een beetje last van mijn oren. Is hier grondig naar gekeken hoor. Blijkt helemaal niks in mijn oren te zitten. Ligt het toch aan de pubertijd. Als ik iets zie wat leuker lijkt dan mijn baas dan ga ik daar gewoon heen. Of het nou wel of niet mag. Samen een curus volgen zou geen overbodige luxe zijn. Ennnnnn het is nog super leuk. Want ik kan ook heel goed nadenken en ben zeker niet dom. Dus met een mooie cursus moet loslopen zeker haalbaar zijn.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Lilo

Adopteer Lilo

Denk jij dat Lilo en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden