Je kan mij adopteren

Mijn naam is Teun

Yes!! oke even denken. Ik mag dan eindelijk mij voorstellen. Hier vinden ze dat ik net een bodybuilder ben! Super grof en onhandig maar met een hart van goud.
Druktemaker Enthousiast Leergierig Lief Vriendelijk

Teun's paspoort

Ras Amerikaanse Bulldog
Geboortejaar 2018
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 47424
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik zat al een tijdje in het asiel in Enschede. Daar kwam helaas niemand voor mij. Ik hoop in Amsterdam meer geluk te hebben!

Soort baasje

Nou in het kort ben ik op zoek naar een ervaren hondenbaasje die bekend is met mijn ras en het feit dat ik niet sociaal ben naar alle honden. Daarnaast zoek ik een huisje die niet in een drukke stad staat. Ik woon liever veel dorpelijker of zelfs landelijk. Dit geeft mij meer rust in mijn koppie en kan ik mij veel beter rustiger gedragen. Uiteraard geen kinderen onder de 18 en geen andere huisdieren.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Het lijkt ze hier niet verstandig om mij bij een andere hond te herplaatsen. Ik ben toch best ingewikkeld met andere honden. En ik zou het fijn vinden als ik mijn huisje helemaal voor mij alleen heb! Dan krijg ik alle aandacht.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vertrouw ik niet! Gekke diertjes zijn het. Ik denk dat het verstandig en het veiligste is voor ons beiden als we niet samen hoeven te wonen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen zie ik als een leuk spel. Lekker tegen ze aan springen en om duwen. Daarom wordt ik alleen bij kinderen boven de 18 herplaatst.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen In het asiel ben ik natuurlijk eigenlijk nooit echt helemaal alleen. Daarom vinden ze het belangrijk om mij dit vanaf dag één te gaan leren. En om dit zo goed mogelijk te laten verlopen kunnen we dit het beste langzaam opbouwen. Zo kan ik ook gelijk rustig aan het nieuwe huis en mijn baasjes wennen. Zonder in paniek te raken als opeens iedereen zomaar weg is.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik hoef zelf niet in een drukke stad te wonen hoor!! Door al die drukte om mij heen wordt ik zelf alleen maar nog drukker. De mensen vind ik natuurlijk geen probleem, maar hoe meer mensen er zijn hoe meer knuffels ik kan krijgen. Maar in de stad zit je toch vast aan de drukke losloop parken. Hier zal het voor mij veel te druk zijn met allemaal verschillende honden. Ik zie mijzelf veel liever ergens wonen waar we rustig kunnen wandelen zonder op elke hoek een andere hond tegen te komen. Een afgelegen boerderij is voor elke hond natuurlijk de ultieme droom.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Zoals wel beschreven ben ik niet een hele sociale hond. Voor mij is het echt belangrijk of de andere hond en ik een klik hebben. Dit moeten mijn baasje en ik zelf per hond bekijken. Mocht het geen klik zijn dan zou ik graag lekker met mijn baasje verder lopen. Het vervelende is alleen dat wanneer ik een hond niet mag, ik wel meteen aan sta om het zomaar te zeggen. Dan moet je wel even mijn aandacht vragen zodat wij rustig kunnen passeren en ik geen stennis ga schoppen.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Aan het begin van de wandeling trek ik wel. Wil gewoon heel graag naar buiten en overal naar toe. Voor mij is het belangrijk dat we samen leren hoe ik het beste aan de lijn kan en moet lopen. Dit scheelt denk ik voor iedereen

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Ik zou dat natuurlijk heerlijk vinden. Maar daar zijn natuurlijk wel een paar dingen voor nodig! Eerst moet ik natuurlijk een goede band hebben met mijn baasjes. Zodat ik weet bij wie ik terug moet komen. Daarnaast moet ik dit nog leren. Dus een cursus bij een hondenschool zou zeker niet verkeerd zijn. Daarnaast is het belangrijkste dat mijn baasje vooral kijkt naar de omgeving waar ik lekker los zou kunnen lopen. Omdat ik niet de makkelijkste ben met andere honden is dit natuurlijk niet handig om te doen in een losloop gebied!! Het moet voor iedereen veilig blijven. Wie weet zouden we voor het loslopen wel ergens naar toe kunnen gaan waar bijna tot geen andere honden zijn en waar we samen veilig kunnen lopen.Mocht deze plek er niet zijn dan kan het dus zijn dat ik NOOIT los kan. Maar niet getreurd dat vind ik helemaal niet erg hoor. Want we zouden ook samen kunnen hardlopen of fietsen. En als je een tuin heb (wat ik heeeeeel graag wil) dan kunnen we daar lekker in spelen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Mijn aandachtspuntje is dus andere honden, maar dat is al meermaals benoemd.

Adopteer of steun Teun

Adopteer Teun

Denk jij dat Teun en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden