Je kan mij adopteren

Mijn naam is Bibi

Hoihoi ik ben Bibi! Een mooie rooie staff dame opzoek naar een gouden mandje. Mijn verleden was niet zo fijn, daarom zoek ik nu iemand met een groot staffie-hart!
Actief Enthousiast Lief Vriendelijk

Bibi's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2015
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 47403
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA zeer mager binnen gebracht. Waar ik vandaan kwam ben ik niet goed verzorgd. Daarom zoek ik nu iemand met een groot staffie-hart!

Soort baasje

Ik zoek een baasje die ervaring heeft met mijn ras. Die veel met mij op pad wil en ook samen met mij op de bank wil luieren voor de televisie ofzo. Hondenschool is altijd aan te raden. Ik communiceer niet met geluid, maar meer met mijn houdingen. Het zal goed van pas komen als mijn baasje dit leert lezen en mij daarom precies kan bieden wat ik nodig heb.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Op de speelvelden van DOA is wel geprobeerd om mij te koppelen aan een leuke vent. Maar hier zit ik niet op te wachten. Daarom plaatsen de verzorgers mij in een huis zonder andere honden.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Wat een gekke wezens, ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Ik kan flink staren en dat begrijpen katten ook niet helemaal. Dan ga ik borstelen en als de kat beweegt heb ik toch de neiging om er achteraan te gaan. tja, misschien niet zo een goede combi.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik ben het waarschijnlijk niet gewend vanuit mijn verleden. Om die reden lijkt het de verzorgers beter om mij te herplaatsen in een huis met kinderen van 12 jaar of ouder.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Wat ik uit het verleden gewend ben, is hier bij DOA onbekend. Dan adviseren de verzorgers altijd om het rustig op te bouwen. Ik ben een heerlijke slaapsok, mijn hobby is echt luieren in mijn mand. Wie weet helpt dit een handje in de training.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Kijk, ik zit niet echt op andere honden te wachten, maar ik kan ze goed negeren. Daarom is het voor passanten met honden niet duidelijk of ik nu wel of niet op een ontmoeting zit te wachten. Om mij daarom in een omgeving te plaatsen waarbij ik veel honden de hele tijd tegen kom, is dit vragen om moeilijkheden. Ik ben liever met mijn baas en wil graag lange stukken wandelen. Ik wil andere honden gewoon liever niet ontmoeten. Verkeer daarentegen maakt mij niks uit, daar loop ik zo langs. Ook mensen op straat, rolstoelen of fietsers doen mij niks.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik ben geen type die los kan lopen in een losloopgebied. Andere honden wil ik echt niet ontmoeten. Ik laat dat alleen niet duidelijk zien, daarom is het voor passanten met honden niet duidelijk of ik nu wel of niet op een ontmoeting zit te wachten. Om mij daarom in een omgeving te plaatsen waarbij ik veel honden de hele tijd tegen kom, is dit vragen om moeilijkheden. Ik ben liever met mijn baas en wil graag lange stukken wandelen. Ik wil andere honden gewoon liever niet ontmoeten.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Ik kan netjes lopen maar kan ook behoorlijk trekken als er een lekker luchtje in mijn neus terecht komt. Vooral mijn naam oefenen zal helpen, want dan weet ik dat ik even naar je moet kijken. Dan een beloning er in en weer verder lopen. Dan trek ik ook vast een stuk minder. Eerst maar eens een band opbouwen samen.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Nee. Ik ben liever met mijn baasje. Losloopgebied is ook echt niet mijn ding. Dan komt alles op mij af en dat is vragen om problemen. Laat mij maar lekker met mijn baasje wandelen, spelen en knuffelen!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Een klein puntje is dus andere honden. Daar moeten we altijd aan blijven werken.

Adopteer of steun Bibi

Adopteer Bibi

Denk jij dat Bibi en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden