Je kan mij adopteren

Mijn naam is Max

Joeee, leuke, onstuiminge, onwijs handsome en mega knuffel zoekt nieuwe topper van baasje.
Actief Enthousiast Lief Vriendelijk

Max's paspoort

Ras XL Bully
Geboortejaar 2019
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 47269
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn eigenaren konden mij niet meer houden en wilde mij in laten slapen. Gelukkig ben ik daar weggehaald en bij DOA gebracht! Voor inslapen is namelijkj echt geen reden!

Soort baasje

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Andere honden kan ik super goed negeren zodra je mijn aandacht pakt. Als je dit niet doet kan ik erg gaan gluren, ik ga niet tegen ze tekeer hoor! Ze hebben mij hier bij DOA wel met wat teven geprobeerd alleen was dit niet echt een match. Ik ben erg druk en de andere honden weten niet zo goed wat ze daarmee moeten en geven me dan op mijn donder. Dit snap ik niet zo goed en stop dus ook niet. Ze zeggen op z'n Amsterdams dat ik een 'plaat voor mn hasses heb' geen idee wat ze daar mee bedoelen.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten ken ik niet, ik vind ze maar raar en ga uiteinelijk ook naar ze blaffen. Ik zou dus liever in een huisje willen wonen zonder katten.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik iets té leuk. Ik spring op ze af en tegen ze op. Door mijn 42kg gooi ik ze dus om. Helaas speel ik ook iets te ruig voor kinderen. Hierdoor plaatsen ze mij liever alleen bij grotere kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 15 lijkt me wel wat, maar die kunnen mij denk ik niet uitlaten hoor. Ik ben echt heel sterk.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Vanwege mijn puppengedrag denken ze dat ik het alleen thuis blijven ook nog moet leren. Dit moeten we samen op gaan bouwen wanneer ik gewend ben aan jou als baasje en aan mijn nieuwe huis.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik nogal een spring in het veld ben en verkeer een beetje raar vind plaatsen ze mij liever in een rustigere wijk. Scheelt weer een hoop prikkels.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Andere honden kan ik super goed negeren zodra je mijn aandacht pakt. Als je dit niet doet kan ik erg gaan gluren, ik ga niet tegen ze tekeer hoor! Ze hebben mij hier bij DOA wel met wat teven geprobeerd alleen was dit niet echt een match. Ik ben erg druk en de andere honden weten niet zo goed wat ze daarmee moeten en geven me dan op mijn donder. Dit snap ik niet zo goed en stop dus ook niet.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Buiten wandelen vind ik echt heerlijk alleen moet ik wel echt nog leren dat ik niet zo aan de lijn hoef te trekken. Scheelt heel wat schouderblessures van mijn nieuwe baas hihihi

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Omdat de meeste honden mij niet zo leuk vinden raden ze aan om mij niet los te laten.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben eigenlijk nog een pup maar dan in de vorm van een puber van 42kg hihi. Eigenlijk moet ik alles nog leren maar dat gaat helemaal goedkomen. Ik ben een onzettende knuffelkont! Een hondencursus en ervaren baas zijn wel een pré trouwens. Ik ben niet van de harde hand, maar wel een duidelijke en consequentheid. Dat kan ik waarderen. Uiteraard moet je liefde hebben voor mij ras!

Adopteer of steun Max

Adopteer Max

Denk jij dat Max en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden