Je kan mij adopteren

Mijn naam is Jolly

Hoi allemaal, mijn naam is Jolly! Een lief, klein staff dametje met soms een eigen willetje. Wie wil met mij knuffelen?
Aanhankelijk Druktemaker Enthousiast Lief Vriendelijk

Jolly's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2014
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 47257
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA gekomen omdat mijn baasje niet goed voor mij gezorgd had. Nu inmiddels goed opgeknapt en klaar voor een nieuwe stap.

Soort baasje

Ik zoek een staffie liefhebber. Eentje die buiten lekker mij wandelt en binnen heerlijk met mij wil knuffelen. Wat niet iedereen weet is dat wij de grootste knuffelkonten zijn onder de hondenrassen! Hondenschool zou ik ook top vinden, aangezien ik dan een band met jou kan opbouwen. Dan weet ik precies waarom en naar wie ik moet luisteren. En daarnaast doe ik graag iets voor een snoepje!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee De verzorgers zetten deze vraag op nee, omdat ik meer honden stom vind dan dat ik honden leuk vind. Wie weet heb jij die leuke reu waar ik wel mee klik? Dan wil ik het wel proberen. Maar het liefst heb ik mijn baasje(s) voor mij alleen.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Hier bij DOA gedroeg ik mij heel netjes op de kattenafdeling. Door het glas keek ik naar ze en liep rustig weer door. Gezien mijn formaat en onbekende achtergrond is het lastig inschatten of ik katten gewend ben. Deze reactie geeft goede hoop, maar geen garantie. Daarom de voorkeur om mij niet bij katten te plaatsen. Maar mocht mijn nieuwe baasje waarmee ik een super klik heb toch een kat hebben (die honden zoals ik gewend is), dan kunnen we het er nog eens over hebben.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Gezien mijn formaatje en omdat het onduidelijk is of ik met kinderen ben opgegroeid, kiezen de verzorgers ervoor om mij alleen bij kinderen te plaatsen van zeg +12 jaar. Zoals de meeste staffies kan ik een spring-in-het-veld zijn en daardoor de kleintjes ondersteboven gooien.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik denk dat ik dit wel lastig ga vinden. Ik hou van aandacht trekken en liedjes zingen en we willen natuurlijk niet dat ik ga doen wanneer ik alleen thuis gelaten ga worden. Mijn verzorgers adviseren daarom om dit in kleine stapjes op te bouwen en niet meteen de eerste weken na de adoptie dit te doen. Dan weten we zeker dat ik opgezet word voor succes.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik maak mij op straat niet zo snel druk, dus ik kan overal wel wonen. Traplopen moet ik nog leren, maar doe het wel. Litft is geen probleem. Alleen een flat vol met honden is misschien wat te veel voor mij. Parken vol met loslopende honden is misschien ook een beetje veel. Ik doe het juist nu zo goed! Ik ben gewoon meer een mensen-hond en wandel graag samen. Ik zoek dus geen ruzie op straat, verre van zelfs, maar dat betekend niet dat ik op druk spelende labradoodles in het park zit te wachten.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Ik doe dus mijn best om andere honden te negeren, soms met wat hulp van mijn baasje dan. Ik doe veel voor een snoepje, dus dat is makkelijk afleiden.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Soms trek ik en soms heb ik alle aandacht voor je. Als ik straks bij mijn nieuwe baas woon zal ik extra mijn best doen. Het traint toch gewoon het lekkerst met mijn eigen mens!

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Omdat ik niet elke soortgenoot sociaal begroet, is het een beter idee om dat soort plekken te vermijden. Parken vol met loslopende honden is misschien ook een beetje veel. Ik doe het juist nu zo goed! Ik ben gewoon meer een mensen-hond en wandel graag samen. Ik zoek dus geen ruzie op straat, verre van zelfs, maar dat betekend niet dat ik op druk spelende labradoodles in het park zit te wachten.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Jolly

Adopteer Jolly

Denk jij dat Jolly en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden