Je kan mij adopteren

Mijn naam is Herman

Ik ben een lieve onzekere jongen, die een mattie for life zoekt! Ik heb wel een rugzakje. Daar dient mij nieuwe baasje wel rekening mee te houden!
Enthousiast Lief Voorzichtig Vriendelijk

Herman's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2015
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 55
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 47225
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA gekomen omdat mijn baasje niet goed voor mij zorgde. Ik ben helaas mishandeld geweest en het vertrouwen een beetje verloren

Soort baasje

Wij zijn opzoek naar een baasje met een beetje (twee beetjes) geduld. Omdat ik best veel spannend vind heb ik soms wat tijd nodig. Ook wil ik heel graag meer leren en lekker bezig zijn. Wat denk je van een leuke cursus?

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Als we honden tegenkomen wil ik erg graag naar toe en kan ik ook behoorlijk trekken. Nou vind ik teven van mijn voormaat erg leuk! Daar kan ik lekker mee spelen en stoeien! Zodra een teef mij afsnauwd luister ik echt super netjes en respecteer ik haar. Ik blijf dan netjes op afstand en negeer haar. Hier bij DOA hebben ze mij ook weleens met reuen geprobeerd maar 9 van de 10 vond ik niet zo leuk.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik maar rare wezens, helemaal als ze wegrennen. Dan sprint ik erachteraan. Hierom kan ik niet bij katten wonen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik een beetje spannend en blijf liever op afstand. Hierom plaatsen ze mij liever niet bij kleinere kinderen. Kinderen vanaf 15 jaar, daar wil ik wel kennis mee maken, al weet ik niet zo goed of zij mij wel uit kunnen laten.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven. Dit moeten we samen gaan proberen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik best een onzeker kereltje ben op straat plaatsen ze mij liever in een rustigere omgeving. Dan hoef ik niet zo op mijn omgeving op te letten. Daarnaast vind ik al die drukte echt niet fijn. Dan krijg ik het idee dat ik mijn baasje meer moet gaan beschermen!

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Als we honden tegenkomen wil ik erg graag naartoe en kan ik ook behoorlijk trekken. Nou vind ik teven van mijn formaat erg leuk! Daar kan ik lekker mee spelen en stoeien! Zodra een teef mij afsnauwd luister ik echt super netjes en respecteer ik haar. Ik blijf dan netjes op afstand en negeer ik haar. Hier bij DOA hebben ze mij ook weleens met reuen geprobeerd maar 9 van de 10 vond ik niet zo leuk.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ook trek ik best wel een beetje aan de lijn. Gelukkig pak ik de trainen ''wandelen zonder trekken'' best snel op dus dit gaat helemaal goedkomen.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Omdat ik niet match met elke hond raden ze aan om mij niet los te laten lopen. Tenzij het een afgesloten gebied is en/of je zeker weet dat er geen andere honden zijn.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Het enige wat ik heb is dat ik erg bang ben bij de dierenarts. Toen ik bij DOA binnen kwam had ik een hele rits hechtingen in mijn lip. Mijn ervaringen bij die dierenarts zijn dus niet echt heel fijn geweest. Gelukkig laat ik het heel goed toe om een snuitje om te doen en kom ik met jou steun een heel eind! Even opletten met 'ruzie maken' of stoeien in huis. Ik wi niet het gevoel krijgen dat ik iemand moet verdedigen of beschermen. Dit heb ik waarschijnlijk in mijn vorige huis moeten doen, maar dat is nu helemaal niet meer nodig.

Adopteer of steun Herman

Adopteer Herman

Denk jij dat Herman en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden