Je kan mij adopteren

Mijn naam is Pan

It's me! Baljunkie Pan! Wie heeft er tijd en zin om eindeloos met mij te spelen? Heerlijk knuffelen en daarnaast ook genoeg tijd om samen te trainen? Dan ben ik je man!
Lief Terughoudend Vriendelijk

Pan's paspoort

Ras Kruising middelgroot
Geboortejaar 2016
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 40
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 47075
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Samen met mijn twee huisgenootjes zijn we bij DOA gekomen omdat onze eigenaren gingen emigreren en wij konden helaas niet mee.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die de tijd neemt om mij te leren kennen. Iemand die absoluut niet met de harde hand traint maar mij rustig leert om zelf de juiste keuzes te maken. Dat ik voor een kroel, een snoepje of een bal liever met jou bezig ben, dan mij bijvoorbeeld met andere honden te bemoeien. Oorspronkelijk ben ik een zwerfdier uit Kroatie, dat verklaard wellicht mijn spanning naar verkeer. Al met al kan ik zeggen dat ik graag train, altijd nieuwe dingen wil leren en daarom raden mijn verzorgers aan om lekker naar een hondenschool te gaan om samen bezig te zijn.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Het liefst woon ik in een huisje zonder hondjes want ik vind ze eigenlijk helemaal niet zo leuk. Als we honden tegenkomen op straat negeer ik ze in eerste instantie tenzij we dichterbij komen. Dan ga ik tegen ze blaffen. Ik ben nu in training om te leren dat ik naar jou moet kijken in plaats van naar de honden. Dit doe ik best wel goed al zeg ik het zelf.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten snap ik niet zo goed, ik word een beetje onzeker van ze. Ik ga naar ze blaffen en als zij wegrennen ga ik erachteraan.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen mogen van mij best langs mij lopen maar ik wil liever niet aangeraakt worden, dit vind ik erg spannend en loop dan voor ze weg. Hierdoor plaatsen ze mij liever niet bij jongere kinderen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen kan zijn. Dit moeten we samen gaan opbouwen nadat ik gewend ben aan mijn nieuwe huis.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Buiten wandelen vind ik heerlijk! Maar ook wel een beetje spannend want dat verkeer vind ik maar niks. Ik negeer het verkeer, loop de andere kant op en ga dan ergens anders snuffelen. Als we honden tegenkomen op straat negeer ik ze in eerste instantie ook tenzij we dichterbij komen. Dan ga ik tegen ze blaffen. Ik ben nu in training om te leren dat ik naar jou moet kijken in plaats van naar de honden. Hierdoor plaatsen ze mij liever in een rustige wijk.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Het liefst woon ik in een huisje zonder hondjes want ik vind ze eigenlijk helemaal niet zo leuk. Als we honden tegenkomen op straat negeer ik ze in eerste instantie tenzij we dichterbij komen. Dan ga ik tegen ze blaffen. Ik ben nu in training om te leren dat ik naar jou moet kijken in plaats van naar de honden. Dit doe ik best wel goed al zeg ik het zelf.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Buiten volg ik heerlijk mijn neus en heb ik niet zoveel aandacht voor jou. Ik kan best wel trekken, ik moet nog leren dat dit niet mag. Maar dit in combinatie met de oefening dat ik andere honden moet negeren, lukt het mij wel om wat vaker achterom te kijken om te checken of jij er nog wel bent. Als wij samen een band hebben opgebouwd, zal ik zeker meer aandacht voor jou hebben tijdens de wandelingen.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik los kan lopen en weer netjes terug kom. In verband met mijn probleempjes naar honden raden ze ook aan om mij niet los te laten lopen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Pan

Adopteer Pan

Denk jij dat Pan en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden