Je kan mij adopteren

Mijn naam is Tyson

Olaa! Tyson hier. Deze super knappe kerel mag opzoek naar een nieuw huisje.
Actief Enthousiast Leergierig Lief Vriendelijk

Tyson's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2009
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 46799
Adoptiekosten 150,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Samen met mijn huisgenootje zijn we bij DOA gekomen omdat onze eigenaar niet meer voor ons kon zorgen.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die gek is op wandelen en die ook nog wel met mij aan de bak wil. Ik heb in het verleden best al wat dingen geleerd, dit laat ik hier ook zien. Trainen vind ik best leuk! Je bent nooit te oud om te leren toch?:D

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen :

Met honden samenwonen : Ik kom uit een huis met een andere hond, een teefje, maar ze vond mij veel te druk. Bij DOA heb ik nog niet echt vrienden gemaakt met andere honden. Dat moeten we dus even bekijken.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik iets té interessant, zodra ze weg rennen ren ik erachteraan. Samen wonen met katten is dus niet zo een goed idee.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik erg leuk, misschien zelfs iets té leuk! Ik ben nogal lomp en duw ze zo omver! Daarom lijken grote kinderen vanaf 12+ mij het meest geschikt. Ze kunnen mij alleen niet uitlaten hoor. Daar ben ik veel te sterk voor.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan zijn. Dit moeten we samen gaan opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Ik kan er geen tijd aan binden. Het kan heel snel goedgaan, maar het kan ook zijn dat het even duurt! Geen haast zou ik dus zeggen ;)

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Verkeer en drukte doet me niet zoveel maar ik zou toch het liefst in een rustigere wijk willen wonen. Midden in de stad bijvoorbeeld, dat lijkt me niet zo chill. Ik woon liever lekker rustig zonder al te veel gekkigheid.

Buiten sociaal met honden :

Buiten sociaal met honden : Ik kom dus uit een huis samen met een andere hond, maar ik ben en blijf een staff. Ik zal geen vrienden worden met iedere hond en we moeten hier nog even kijken hoe ik het doe bij andere honden.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Buiten wandelen vind ik heerlijk! Ik kan best netjes meelopen alleen volg ik liever mijn neus en hierdoor kan ik wel een beetje trekken. Buiten ben ik vooral bezig met mij geurtje achterlaten. Na 2 keer mijn naam roepen kijk ik wel maar liever ga ik snel weer verder met snuffelen. Verkeer negeer ik, snuffelen is veel leuker.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Het is niet bekend of ik los kan lopen en weer netjes terug kom. Nu loop ik liever aan de lijn, dan kan mijn baasje mij controleren ook als er andere honden langs lopen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Tyson

Adopteer Tyson

Denk jij dat Tyson en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden