Je kan mij adopteren

Mijn naam is Bo

Yo ik ben Bo! De gemaskerde man van DOA. Een vriendelijke, maar ietwat lompe jongen met een hartje van goud!
Aanhankelijk Druk Enthousiast Lief Vriendelijk

Bo 's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2019
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 46737
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben afgestaan bij DOA omdat mijn vorige baasje niet meer voor mij kon zorgen.

Soort baasje

Ik zoek een baasje met kennis van mijn type hond. Beetje ruwe bolster, blanke pit. Ik ben super lief, maar ook nog een spring in het veld. Zullen we samen naar de hondenschool gaan en er wat van maken?

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik ben behoorlijk lomp en ken maar weinig manieren. De voorkeur heeft om alleen te wonen zodat ik mij goed kan leren gedragen. Maar mocht iemand een leuke stabiele vriendin hebben van hetzelfde kaliber, dan sta ik daar zeker voor open!

Met katten samenwonen : Ja, aanleren

Met katten samenwonen : Ja, aanleren Lastig te zeggen, hier bij DOA zijn we samen naar de katten toegeweest om door het glas en door het gaas te kijken. Hier liet ik zien dat ik de katten maar vreemde objecten vind. Ik reageerde wel rustig en onderzoekend, maar ik moet er wel bij zeggen dat deze kat netjes bleef zitten. Als ze gaan rennen, stijgt mijn opwinding en kan ik denken dat het speelgoed is. Wanneer iemand een kat heeft die geen honden kent, willen mijn verzorgers het niet proberen. Maar wanneer een potentieel baasje een kat heeft die honden gewend is, dan kunnen we er over kletsen. Mijn verzorgers geven aan dat een plaatsing zonder kat, wel het makkelijkst is uiteraard.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik heb met kinderen gewoond en daar heb ik helaas niet echt een leuke ervaring mee. Liever alleen maar grote kinderen vanaf een jaar of 15. Ik ga er niet achteraan, ik wijk eigenlijk, ik wil het liever niet. En dat kleine grut banjer ik zo om ver.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik zal dit in een nieuw huis weer opnieuw moeten gaan leren. stapje voor stapje op een heel rustig tempootje.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik vind wandelen erg leuk en trek ook bijna niet aan de riem. Ik speel graag met een tak of bal. Volgens mijn vorige baasje kon ik wel reageren op andere honden, maar dit hebben mijn verzorgers hier nog niet gezien.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik kan hier samen wandelen met een Cane Corso vriendin. Maar meestal ben ik gewoon alleen aan het wandelen met een vrijwilliger van DOA. Ik kan netjes doorlopen bij het zien van andere honden, maar neus-aan-neus staan we hier niet.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik liep bij mijn vorige eigenaar aan een sliplijn, waardoor ik soms wat ademnood had als ik aan de riem trok. Hier bij DOA loop ik aan een mooie goeie halsband en dit gaat prima.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik heb dieetvoerbrokjes en dat betekent dus ook dat ik niet van straat mag eten. Als ik dit wel doe, bestaat de kans dat ik weer jeuk krijg! Ik krijg dan allemaal rare plekjes op mijn rug.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Alleen kriebeltjes in mijn huid als ik geen speciale brokjes krijg.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Bo

Adopteer Bo

Denk jij dat Bo en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden