Je kan mij adopteren

Mijn naam is Cheetah

Goedemorgen, mijn naam is Cheetah. Vanuit mijn pleeggezin opzoek naar een nieuwe gouden mand, afgezet met diamantjes.
Aanhankelijk Lief Onzeker Rustig Vriendelijk

Cheetah's paspoort

Ras Kruising Chihuahua
Geboortejaar 2011
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 25
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 46657
Adoptiekosten 150,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben samen met twee andere hondjes afgestaan omdat mijn baasje niet meer voor ons kon zorgen. We mogen nu op zoek naar een nieuw baasje!

Soort baasje

Ik zoek een baasje die van mij geen handtas maakt. Ik ben een leuke dame die nog graag wandelt en nieuwe dingen ontdekt. Mijn pleegmoeder heeft mijn conditie goed opgevijzeld, we kunnen hele stukken lopen inmiddels en ik krijg een gespierde bibs. Hondenschool is altijd een goed idee en hierdoor zal onze band nog sterker worden!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik ben kieskeurig. Ik kom uit een huis met twee andere hondjes en vermoedelijk lieten wij elkaar met rust. Want eigenlijk hebben we alledrie liever geen polonaise aan ons lijf. Bij mijn pleeggezin ben ik zonder andere hondjes en dat heeft toch wel mijn voorkeur. Maar wellicht met een rustig hondje van hetzelfde kaliber, wil ik het wel proberen. Maar drukte is niks voor mij.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik vind het leuk om ze op te jagen! Op straat al helemaal. Ook duiven en ratten wegjagen wordt een hobby denk ik hihi.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik ben vanuit mijn vorige huis geen drukte gewend, mijn eigenaresse was een oudere dame alleen. Mijn pleeggezin is ook een dame alleen, ik vind het eigenlijk wel prima zo. Als er oudere, rustige kinderen in het gezin zijn, lijkt mij dat wel prima.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Bij mijn pleeggezin hoef ik weinig alleen te zijn, wegens Corona hebben alle hondjes wel mazzel denk ik. Dus in een nieuw huisje moeten we dit wel weer even vanaf het begin opbouwen. Maar ik vermoed geen rare dingen, gewoon rustig aan.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Zolang iedereen mij een beetje mijn gang laat gaan en niet teveel drukte aan mijn lijf, dan vermaak ik mij echt prima. De drukte van de straat is ook niet het probleem, maar de loslopende honden overal die zich ongevraagd met mij bemoeien.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Ik kan andere honden op straat prima negeren. Maar soms willen ze ook aan mij snuffelen natuurlijk. De ene keer sta ik dit toe en een andere keer snauw ik het hondje meteen af. Beter is gewoon doorlopen, wel zo relaxed voor ons allemaal Ik ben geen keffer en dat willen we graag zo houden.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik loop netjes mee en vermaak mij buiten prima met snuffelen. In het begin had ik een conditie als een krant. Maar inmiddels kan ik ruim 1,5 stappen zonder morren.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Ik volg je op de voet als ik je goed ken! Bij een nieuw baasje weer goed oefenen uiteraard, we gaan niet over een nacht ijs. Vooral het strand vind ik heerlijk!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Cheetah

Adopteer Cheetah

Denk jij dat Cheetah en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden