Je kan mij adopteren

Mijn naam is Rocky

Hi ik ben Rocky! Heb een stoere naam, maar zo ben ik eigenlijk niet. Ik ben een voorzichtige man die niet van al te veel poespas houd.
Afwachtend Lief Terughoudend Voorzichtig Vriendelijk

Rocky's paspoort

Ras Kruising Beagle
Geboortejaar 2010
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 46252
Adoptiekosten 150,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben samen met mijn brother from another mother afgestaan. Ons baasje is overleden en het gezin dat ons opving tijdelijk kon ons helaas niet houden.

Soort baasje

Ik zoek iemand die mij lekker veel aandacht gaat geven, lange wandelingen met mij maakt en die gemiddeld genomen een rustig huishouden heeft.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik ben goed met mijn maat Bumper, maar ik kan ook prima alleen wonen. Op straat zoek ik niet veel contact met andere honden, ik snuffel liever. Als we een gelijkgestemde hond kunnen vinden als nieuwe maat, dan sta ik daar zeker voor open.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Deze wezentjes zijn ook niet aan mij besteed. Ik zag ze en ik wilde alleen maar weg weg weg. En dat waren katten die nog niet eens geinteresseerd waren in mij. Laat staan katten die op mij afkomen, brr. Niks voor mij.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik vind die kleine kinderen dus gewoon eng. Ik loop dan met een boog om ze heen en het liefst nog de andere kant op.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik ben niet blafferig, maar wel op mijn hoede. Ik heb altijd met Bumper gewoond, misschien dat het daarom makkelijker is om met een nieuwe hond te wonen straks. Maar aan de andere kant doe ik het ook prima zonder mijn maat. In ieder geval moeten wij het stapje voor stapje gaan bekijken.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik zou graag in een rustige omgeving willen wonen zonder al teveel drukte. Verkeer kan ik goed negeren, maar kan bijvoorbeeld wel schrikken van een knalscooter.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Zoals ik al zij loop ik graag mijn neus achterna. Echte beagle dus. Ik kan mijzelf dan echt verliezen in het snuffelen. Ik heb dan niet eens door dat iemand mij passeert met een andere hond.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan prima netjes meelopen, geen aanmerkingen hierover.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Als ik naar je begin te luisteren kunnen we dit gaan oefenen. Hier in het asiel laat ik nog wel eens zien dat ik een eigen willetje heb, vandaar dat wij hier niet te snel mee mogen gaan beginnen!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben dus wat angstiger dan gemiddeld. Mijn kruising van rassen doet vermoeden dat ik een uitbundig type ben. Maar ik zoek een baasje die dat begrijpt en die niet morgen al de wereld van mij verwacht.

Adopteer of steun Rocky

Adopteer Rocky

Denk jij dat Rocky en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden