Je kan mij adopteren

Mijn naam is Frenkie

Deze knappe Bullenkop heet Frenkie. Samen met mijn zusje ben ik bij DOA gebracht. We werden niet goed verzorgd door onze eigenaar. Gelukkig is het allemaal achter de rug en mogen wij opzoek naar ons perfecte huisje!
Aanhankelijk Enthousiast Lief Voorzichtig Vriendelijk

Frenkie's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2019
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 46093
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Onze baas zorgde niet goed voor ons dus zijn wij weggehaald!

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die absoluut niet met de harde hand traint. Dit kan ik echt niet aan. Ik zou graag een baasje willen die begrip heeft voor de situatie waar ik uit vandaan kom. Dit kan misschien wat tijd kosten maar daarna heb je echt een top hond die heel veel liefde kan geven.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Andere honden vind ik erg leuk, alleen vinden andere honden mij niet altijd leuk. Ik ben vrij wild en lomp. Hier bij DOA heb ik meerdere vriedinnetjes gehad. Samenwonen met een chickie lijkt me tof, maar we moeten wel een gezellige klik hebben. Ik denk dat 1 date dan misschien niet meteen voldoende is. Is zou het wel waarderen als de andere hond dan ongveer mijn grote en energie niveau heeft, zodat we lekker samen kunnen spelen, maar ook heerlijk kunnen gaan snurken.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik me toch rare wezens! Ik bevries een beetje en weet niet zo goed wat ik met ze moet. Uiteindelijk ga ik wel even naar ze toe om te snuffelen maar zodra ze bewegen doe ik snel weer een stap achteruit met een brom. Katten vind ik voor nu dus eigenlijk echt te eng.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik leuk! Soms zelfs iets té leuk. Ik kan op gaan springen en likken in hun gezicht. Omdat ik vrij lomp ben raden ze dus af om mij te plaatsen bij kleine kinderen. Kinderen vanaf 13 jaar die gewend zijn aan grote honden, daar wil ik wel kennis mee maken.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Dit moeten we samen gaan opbouwen nadat ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Ik kan je nooit vertellen binnen welke periode ik alleen thuis kan blijven. Dat weten we pas als ik eenmaal thuis ben en hoe het dan allemaal gaat. Ik moet namelijk eerst goed wennen. Liever iets te langzamer, dan te snel.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik vrij angstig ben voor harde geluiden willen ze mij het liefst in een rustigere wijk plaatsen.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Andere vind ik erg leuk alleen vinden andere honden mij niet altijd leuk. Ik ben vrij wild en lomp. Een rustige kennismaking is dan dus wel van belang.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik vind het heerlijk om buiten te wandelen. Aan de lijn loop ik heel netjes mee! Trekken doe ik alleen zodra ik een hond zie. Hier wil ik heel graag heen.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Nadat wij goed aan elkaar gewend zijn kunnen wij dit gaan proberen. Voorlopig is een lange lijn voldoende. Ik heb sowieso nog veel steun van jou nodig en we willen niet het risico lopen, dat ik kwijt raak.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Angst voor onverwachte bewegingen en harde geluiden is mijn grootste probleem. Dit is iets waar we samen aan moeten werken.

Adopteer of steun Frenkie

Adopteer Frenkie

Denk jij dat Frenkie en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden