Je kan mij adopteren

Mijn naam is Lauren

Hoi, Mijn naam is Lauren!! Ze zeggen dat ik mij even in 250 woorden moet omschrijven, maar serieus dit gaat mij dus echt niet lukken. Ik ben echt een knuffelkont. we kunnen samen de hele dag lekker knuffelen en kroelen. Heerlijk!
Aanhankelijk Afwachtend Enthousiast Lief Vriendelijk

Lauren's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2015
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 40
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 46068
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Helaas heb ik het niet heel goed gehad bij mijn oude baasje. Hij nam het niet zo nauw met het verzorgen van mij.

Soort baasje

Oke nou ik ben op zoek naar baasjes die bekend zijn met mijn ras. Of die zich nu super goed gaan inlezen :) Daarnaast zou ik graag in een buurt willen wonen waar geen kinderen zijn of heeeeeeel weinig (is natuurlijk lastig). Maar vooral niet bij een school. Zie het niet zitten om bij elke wandeling bang te moeten zijn dat er opeens kinderen naast mij staan. Lekker een huisje met een mooie tuin in een buurt waar het niet super druk is. En natuurlijk met baasjes die alle tijd en aandacht voor mij hebben. Want er moet uiteraard volop geknuffeld worden.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ze vinden het niet verstandig. Vindt niet elke hond leuk. En ze weten niet of ik ooit bij een andere hond heb samengewoond.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten, tja wat zal ik daar eens over zeggen. Weet niet helemaal zeker wat ik daar nou mee moet. Ik vindt ze dood eng maar toch ook wel interessant. Hier weten ze niet wat ik nou echt doe. Als ik ze achter een deur zie dan blijf ik heel laag stil stil staan. Alsof ik niet durf te bewegen. Als mijn verzorger mij dan roept dan kom ik heel snel alsof ik moet schuilen. Ze vinden het hier verstandig om mij niet bij katten te plaatsen. Ook niet als de kat honden gewend is. Weet zelf ook gewoon echt niet wat ik zou doen als er zo'n gek ding in een keer voor mij zou staan

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen Kinderen vindt ik super eng. Weet gewoon niet wat ik met ze aan moet. Gekke kleine mensjes. Het liefst loop ik voor ze weg als ze naar mij toe komen. Mocht ik ergens vast zitten (wat voor mij echt een no-go is) dan probeer ik weg te komen. Heb ze gewoon liever niet in de buurt. Ze weten bij het asiel niet of er iets raars of engs is gebeurd maar ik geef heel duidelijk aan dat ik niks met kinderen te maken wil hebben. Hierdoor zoek ik echt baasjes die geen kinderen hebben of geen kinderwens hebben. Ik weet dat dat echt veel gevraagd is vooral als je nog een jong stel bent maar kinderen vindt ik wel echt doodeng.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Zit al een tijdje in het asiel, hierdoor weten ze niet of ik echt alleen thuis kan zijn. Het is verstandig om mij dit te leren en langzaam op te bouwen.

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk Van drukte hou ik niet zo. Ben meer een dorpelijk type. Lekker rustig en lekker in de natuur wandelen. Heerlijk.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ben niet altijd even leuk naar andere honden. Sommige kijken of zien er een beetje raar uit! Ja dat vindt ik gewoon. Dan moet ik daar iets van zeggen. Maar kan ook heel goed andere honden negeren. Belangrijk is dat we samen gaan trainen wat de baasjes mij het liefst zien doen. Heel sociaal zal ik nooit worden. Daar moeten de baasjes wel rekening mee houden.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Dit moet ik echt nog leren. Op het moment wil ik gewoon overal naar toe, en dan trek ik je gewoon mee. Bedoel dat natuurlijk niet verkeerd maar heb nooit geleerd om netjes naast te lopen.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Dit is lastig, uiteraard moeten we dit oefenen. En dat oefenen moet natuurlijk in een gecontroleerde omgeving. Moet natuurlijk niet zomaar zo zijn dat als ik even geen zin heb zo de andere kant op kan. Daarnaast is het verstandig omdat ik niet altijd even goed ga met andere honden dat we niet gaan oefenen in een losloop gebied. hihi dan zul je net zien dat er opeens een hond voor mij staat die ik niet leuk vind.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Lauren

Adopteer Lauren

Denk jij dat Lauren en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden