Je kan mij adopteren

Mijn naam is Dylan

Ik ben Dylan, een stoere knul die ook snel schrikt van plotselinge bewegingen en geluiden.
Actief Lief Onzeker Voorzichtig Vriendelijk

Dylan's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2018
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 45921
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn vorige eigenaar kon de zorg niet aan, en daarom ben ik daar weg gehaald.

Soort baasje

Ik zoek iemand die de tijd heeft voor mij en die mij gaat helpen om verder te groeien en te leren. Ik wil wel, maar heb veel hulp en steun nodig. Mensen di esnappen dat mijn voorgeschiedenis niet over rozen zijn gegaan maar over doornen. Dat ik minder goed ben behandeld dan goed is en dat ik daarom veel moet leren. Gelukkig ben ik dol op spel en eten, dus ik kan leren. DOA kan helpen in mijn training met ondersteuning, uitleg en praktische tips.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik kan met sommige honden prima opschieten. Lekker rennen en gek doen. Ik kan er steun van krijgen als het spannend is, maar ik kan ook meegaan doen als zij iets spannend vinden. Dus eerst hier maar eens zien hoe het gaat.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Hier heb ik katten gezien. Ik vond ze erg eng. Dus daar wil ik echt niet bij komen te wonen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kleine kinderen vind ik eng, ik wil weg en kan gaan grommen, lip optrekken als ze te dicht bij komen. Ook kan ik steun zoeken. Dus hier zeggen ze dat ik pas bij kinderen mag vanaf 16 jr als ze snappen wat ik nodig heb.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik ben niet veel alleen geweest in het verleden, dus of ik dat echt kan weten we niet. Ik wil het wel proberen te leren nadat ik de kans heb gekregen aan het huis en jullie te wennen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik heb niet zo moeite met verkeer of drukte, maar als ik echt mag kiezen heb ik liever een iets rustigere omgeving waar ik samen met jullie kan genieten en spelen.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Niet elke hond vind ik leuk, sommige wil ik meespelen, en sommige kan ik naar blaffen. Honden met krullen of herderachtige honden vind ik wel spannend. Daar heb ik wel ondersteuning bij nodig.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes meelopen, ik heb zelfs geleerd om mee te lopen met de fiets. Maar dat kan ik nog niet helemaal goed en heb wel nog wat hulp nodig.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Waarschijnlijk kan ik wel loslopen straks. Eerst samen wennen en dan samen oefenen. Ik heb niet veel commando's geleerd al helemaal niet op een leuke manier. Mijn vorige baas was van de hardhandigheid, dus hier heb ik wel hulp bij nodig.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik heb hulp nodig op verschillende pinten, ik schrik van snelle bewegingen, plotselinge geluiden (ook als ik zelf ergens tegen aan loop en dat geeft een hard geluid), en ik ben bang voor boze mensen. En als ik bang ben dan ga ik ook grommen en mijn lipoptrekken. Als je mij dan roept kan ik ook snel weer naar je kijken maar dan moet je mij wel helpen en weghalen bij de boze mensen. Doe je dat niet en gaat men door dan kan ik ook bijten. ik heb dit nog niet gedaan, maar het kan wel. .

Adopteer of steun Dylan

Adopteer Dylan

Denk jij dat Dylan en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden