Je kan mij adopteren

Mijn naam is Christy

Ik ben een lieve maar voorzichtige meid, die veel problemen heeft gekend en nu weer aan het opkrabbelen is.
Afwachtend Druk Lief Onzeker Terughoudend

Christy's paspoort

Ras Kruising groot
Geboortejaar 2019
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 45715
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Regelmatig borstelen

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben door mijn vorige eigenaar niet goed behandeld en nu mag ik naar een ander huisje toe.

Soort baasje

Ik zoek een lief persoon die tijd en geduld heeft en mij gaat helpen om alles te verwerken en opnieuw dingen te leren. Iemand die rustig is, die een rustig huishouden heeft zonder al te veel feestjes en inloop zodat ik kan wennen en mij niet bedreigt voel. Mensen die mij beschermen tegen onbekende kinderen en mensen die mij willen aaien. Pas als ik ze goed ken, wil ik ze misschien mij laten aaien (niet omhelzen of knuffelen).

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik ben niet gewend om met andere honden samen te leven. Hier heb ik met een hond op het veld gestaan en dat ging goed. Ik deed mij ding en hij deed zijn ding. Op het moment dat een verzorger er bij was ging het fout tussen ons. Daarom wil ik liever geen andere hond in huis.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik heb hier katten gezien, wat een gekke dieren. Ik ben weggelopen, ik vond ze erg eng.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Aangezien de jonge kinderen van mijn vorige eigenaar mij ook niet goed behandeld hebben. Wil ik liever alleen bij oudere kinderen die mijn geschiedenis snappen en mij willen en kunnen helpen. Hier denken ze alleen vanaf 14 jaar, maar daar gaan we hier ook naar kijken. Jonge kinderen zijn heel spannend, ik probeer weg te komen maar dat lukt niet altjd. Ik heb hier echt jullie steun en hulp bij nodig. Ik hoef niet zo nodig door kinderen omhelst te worden.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik moet leren om alleen te blijven, ik zal eerst moeten wennen aan het huis en aan jullie. En dan wil ik het zeker met kleine stapjes leren. Zelfs het wegbrengen van vuilnis of een boodschap doen is in het begin al te lang.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik wil liever wat rustiger wonen, niet overal spelende en gillende kinderen om mij heen. Ik heb hier nu eenmaal geen leuke ervaringen mee.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Ik negeer andere honden niet echt, maar leuk vind ik ze ook niet. Ik kan soms een beetje moeilijk doen naar andere honden. Helemaal honden die druk zijn, vind ik niet zo leuk of als er heel veel honden zijn op een klein stukje. Ook als jij met een hond bezig ben, vind ik dat moeilijk. Ik heb niet geleerd hoe ik hier mee om moet gaan.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Hier loop ik netjes mee, maar als er andere honden te dicht naderen kan ik gaan trekken om de andere hond weg te jagen.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Ik weet niet eens wat dit betekent. Ik wil graag dingen leren, dus laten we lekker samen leuke dingen doen en samen leren. Misschien kan ik het op termijn wel.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Omdat ik mishandeld ben geweest, kunnen er in de toekomst momenten zijn dat ik in een situatie kom waarin ik terug moet denken aan de mishandeling. Ik weet niet hoe ik dan reageeer en de mensen hier kunnen dat niet voorspellen. Jullie kunnen dan altijd DOA benaderen voor hulp. Al er honden te dicht bij mij komen, of zich met jou of voer in je hand gaan bemoeien kan ik ze weg jagen.

Adopteer of steun Christy

Adopteer Christy

Denk jij dat Christy en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden