Je kan mij adopteren

Mijn naam is Bencha

Ik ben een iets dame die niet veel geleerd en gewend was voor ze bij DOA kwam. Dus heb ik flink getraind.
Actief Druk Enthousiast Lief Vriendelijk

Bencha's paspoort

Ras Kruising groot
Geboortejaar 2016
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 60
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 45670
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn baas kon de zorg voor mij en mijn oude moeder niet meer aan.

Soort baasje

Ik zoek mensen die de tijd, geduld en de ervaring hebben om mij verder te begeleiden. Mensen die begrijpen dat ze mij niet kunnen leren om met alle honden om te gaan, en dat ik met honden wil gaan spelen. Dat gaat niet werken, ik wil van jullie aandacht en il heel graag naar school met jullie zodat we leuk samen leren werken. Ik heb bij DCD getraind en dat vond ik heel leuk om te doen.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik vind onbekende honden niet zo leuk, ik wil heel graag 1 op 1 aandacht zodat ik verder kan leren.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Die heb ik vroeger veel uit de tuin gejaagd, hou die maar bij mij uit de buurt. want daar wil ik echt achter aan.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik ben waarschijnlijk niet opgegroied met kinderen waardoor ik niet zo goed weet wat ik met kleine kinderen moet doen en kan daardoor te druk en te lomp zijn.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik zal echt moeten wennen aan jullie en aan het huis. Ik ben niet veel gewend dus dat heeft wel wat tijd nodig. Eenmaal gewend aan het huis en aan het ritme van alles wil ik best mijn best doen om het te leren. Daar zullen we dan samen mee aan de slag moeten, stapje voor stapje.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik heb geen zin om heel veel honden in mijn directe omgeving te hebben, ik wil ruimte zodat we samen kunnen wennen en trainen hoe het bij jullie gaat. maar ook wat rust en niet teveel gedoe om mij heen, dat werkt voor mij het beste.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik wil niet neus aan neus staan. Ik kan honden negeren als je mij helpt. Ik heb nooit geleerd om met andere honden om te gaan, alleen mijn mama. Dus ik kan grommen, snauwen naar andere honden als ze te dicht bij kmen en jij mij niet helpt. Ik heb inmiddels geleerd om andere honden te negeren en juist aandacht aan mijn begeleider te geven. Wel zullen we het samen moeten verfijnen.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes meelopen! In het begin ben ik wat trekkerig, maar opzich gaat dat snel weer over. Ik heb wel een hoger wandeltempo. Dat geslof vind ik eigenlijk niets aan. Verder ben ik gek op water! Ik duik zo de sloot in. Ik reageer helemaal niet op harde geluiden van motoren, auto's, fietsers en joggers.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Op dit moment luister ik niet, kan ik niet met andere honden en is het echt beter om mij aangelijnd uit te laten. En dat vind ik niet erg. Ik wil juist dit contact met mijn begeleider, dat vind ik erg fijn.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben niet dol op andere honden, dit laat ik zien door mijn lichaamstaal en uiteindelijk ook door geluid. De mensen op DOA kunnn jullie mij leren begrijpen.

Adopteer of steun Bencha

Adopteer Bencha

Denk jij dat Bencha en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden