Je kan mij adopteren

Mijn naam is Peach

Hallootjes! Super leuke, jongedame zoekt vrolijke, actieve baas/gezin!
Aanhankelijk Actief Leergierig Lief Vriendelijk

Peach's paspoort

Ras Kruising Border Collie
Geboortejaar 2019
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 40
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 40827
Adoptiekosten 325.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA gekomen omdat mijn baasje niet goed voor mij zorgde. Gelukkig mag ik nu op zoek naar een topper van een baas!

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die net zoveel energie heeft als ik. Die graag aan de bak wil met mij en die lekker met mij wilt sporten. Een vrolijke baas of gezellig gezin, lijkt mij echt super leuk! Zie ik je snel?

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja

Met honden samenwonen : Ja Honden vind ik helemaal leuk! Het liefst speel ik de hele dag. Niet iedere hond vindt mij leuk omdat ik best wel druk kan spelen. Ik luister wel goed naar een correctie van andere honden, dus dat scheelt dan wel weer. Als ik met een andere hond samen ga wonen, lijkt dat mij best wel top en gezellie, maar dan wil ik wel bij een hond wonen, die ook lekker wil spelen en ravotten. Als het al een beetje een oude sok wordt, dan vind ik dat een beetje saai hihihi.

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is Katten vind ik best wel een beetje spannend. Ik ga wel naar ze toe om kennis te maken maar ondertussen doe ik wel een plasje van de spanning. Ik denk dat als de kat honden gewend is dat ik echt wel aan ze kan wennen. Voor mij zou het dan wel fijn zijn als het echt een lieve kat is! Als het een boxer van een kat is, word ik daar alleenmaar onzekerder van. Ik wil wel maatjes worden met de kat namelijk.

Met kinderen samenwonen : Alle kinderen

Met kinderen samenwonen : Alle kinderen Kinderen vind ik leuk, al ben ik wel wat lomp. Ik spring graag tegen iedereen op en als ik dat bij een kindje doe dan valt het kindje met mij om. Met de juiste begeleiding kan het dus wel. Het zou helemaal toppie wezen als de kinderen wel ook al iets grotere honden gewend zijn.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Hoogstwaarschijnlijk kan ik nog niet alleen thuis zijn. Dit moet ik namelijk gewoon lekker rustig opbouwen, als ik helemaal gewend ben aan mijn nieuwe plekje en de omgeving. DOA kan je hier alles over vertellen. Uiteraard heeft mijn voorkeur dat mijn baasje niet zo veel werkt of als ik mee mag, lijkt dat me ook vet gezellig.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik op straat soms nog best wel wat onzeker ben zou ik het fijner vind om in een rustigere wijk te wonen. Dan hoef ik niet zo op alles en iedereen te letten.

Buiten sociaal met honden : Ja

Buiten sociaal met honden : Ja Honden vind ik helemaal leuk! Het liefst speel ik de hele dag. Niet iedere hond vind mij leuk omdat ik best wel druk kan spelen. Ik luister wel goed naar een correctie van andere honden.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Nu kan ik nog best wel trekken aan de lijn hoor. Ik heb dat gewoon nooit echt heel goed geleerd. Maar ik wil dat heeeeel graag met mijn nieuwe baas gaan leren.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Kijk, nu kan ik nog niet loslopen, want dat heb ik echt nog niet geleerd. Als we na een klein tijdje een goed team zijn en ik super goed heb leren luisteren, kunnen we gaan oefenen om los te lopen!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben nog een hele jonge hond die eigenlijk alles nog moet leren. Ik heb een beetje basis gemist, zegmaar. Een hondenschool zou dan ook perfect zijn!

Adopteer of steun Peach

Adopteer Peach

Denk jij dat Peach en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden