Je kan mij adopteren

Mijn naam is Ace

Grote lieverd, zoekt topper van een nieuw baasje! Ik ben echt een vrolijke goedzak met een overdosis aan energie ;)
Aanhankelijk Actief Leergierig Lief Vriendelijk

Ace's paspoort

Ras Kruising Collie
Geboortejaar 2019
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Nee
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 40771
Adoptiekosten 225.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Samen met mijn huisgenootjes ben ik bij DOA gekomen omdat we met teveel honden in een huis woonde. Daardoor kregen we niet de verzorging en opvoeding die we nodig hadden, helaas...

Soort baasje

Ik zoek een baasje die veel met mij gaat ondernemen en mij de wereld laat ontdekken. Gezien mijn ras zal ik veel stimulans nodig hebben zowel fysiek als mentaal. Een hondenschool lijkt mij daarom erg leuk en goed. Ik weet zeker dat ik de beste van de klas zal worden. Misschien kunnen we daarna wel iets van agility gaan doen!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja

Met honden samenwonen : Ja Ik kom uit een huis met andere honden dus dit kan ik prima. Wel zou het natuurlijk fijn zijn als we een beetje dezelfde types zijn. Dus ik bedoel, als ik bij een heel klein hondje kom te wonnen, is misschien niet helemaal een top idee, maar een heel oudje misschien ook niet. Tenzijn die nog jong, fit en zeer actief is natuurlijk!

Met katten samenwonen : Ja, aanleren

Met katten samenwonen : Ja, aanleren Katten vind ik wel leuk, ik snuffel graag aan ze en loop daarna weer rustig door. Ik ben wel een deel Bordercollie dus de kans bestaat dat ik later misschien wel kan gaan jagen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik ben nogal blij en lomp en gebruik mijn poten met opspringen. Bij kleine kinderen kan ik dan wel misschien in hun gezicht krassen of vallen ze om. Met de juiste begeleiding komt dit zeker goed, ik ken het gewoon nog niet zo goed. Maar als de kinderen grotere honden gewend, een beetje stevig staan en niet bang zijn, dan verwacht ik geen problemen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik ben een jonge hond die altijd met andere honden heeft gewoond. Als ik in een nieuw huis woon, moet dit allemaal opgebouwd gaan worden. Dit kan niet meteen in een paar dagen, daar gaan echt wel weken in zitten. DOA kan je hier van alles over vertellen.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik ben een jonge hond en ik schrik eigenlijk van heel weinig dingen. Daarom kan ik prima overal wel wonen. Met de juiste begeleiding kan ik uitgroeien tot een heel stabiele hond. Mijn voorkeur heeft natuurlijk wel een lekkere grote tuin waar ik even mijn poten in kan strekken!

Buiten sociaal met honden : Ja

Buiten sociaal met honden : Ja Ik wil heel graag naar andere honden toe en met alles en iedereen spelen, daar heb ik dus nog wel wat begeleiding bij nodig. Een lesje hondenetiquette zou geen overbodige luxe wezen!

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Oke, ik zal het toegeven. Ik trek soms nog wat aan de lijn, maar ik kan op sommige momenten ook echt al netjes meewandelen. Ik weet mijn naam al een beetje en reageer daar ook goed op tijdens het wandelen.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Wanneer wij een goede band hebben opgebouwd en ik echt heb leren luisteren naar mijn nieuwe baasje kan ik prima loslopen. Dit kost even tijd en energie, maar ik voorzie zelf geen problemen hoor!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Lief, leuk, schattig, poepelig, grote knuffel. Niets op aan te merken.

Adopteer of steun Ace

Adopteer Ace

Denk jij dat Ace en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden