Je kan mij adopteren

Mijn naam is Macho

Hoi hallo! Ik ben Macho en ik ben een enorme grote knuffelbeer. Ik ben binnenkort klaar voor plaatsing, maar ik wil eerst even bij je in de pleegzorg. Mijn verzorgers leggen je uit hoe dat werkt!
Afwachtend Lief Onzeker Voorzichtig Vriendelijk

Macho's paspoort

Ras Kruising Bullmastiff
Geboortejaar 2017
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Nee
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 75
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 45495
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA gekomen omdat mijn baasje niet goed mij kon zorgen.

Soort baasje

Wij zijn opzoek naar een baas die stevig in zijn schoenen staat, vooral vanwege mijn voormaat haha. Daarnaast moet diegene veel geduld hebben en mij alle tijd geven om aan alles te wennen. Je moet veel tijd in mij investeren maar dan heb je ook wel wat, een ontzettende lieve hond die heerlijk wilt spelen en vooral knuffelen!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Honden vind ik helemaal leuk! Ze vinden me hier ook erg netjes. Bij wat kleinere honden speel ik wat voorzichtiger dan bij grotere honden. Ik vind het heerlijk om samen met een andere hond te rennen! Nou ben ik behoorlijk groot dus de kans bestaat wel dat honden van mij onder de indruk kunnen zijn.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten ken ik helemaal niet! Ik snap helemaal niks van ze en vind ze zelfs een beetje eng. Ik snuffel wel maar daarna komt er al snel een grote borstel op mijn rug en begin ik te hoesten en te proesten. Uiteindelijk komt er ook een blaf. Daarna kies ik ervoor om weg te lopen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Omdat ik nogal groot en lomp ben plaatsen ze mij liever alleen bij grotere kinderen omdat ik ze zo omver kan gooien met mijn logge lijf hihi. Ook omdat ik onzeker ben en wat voorzichtig naar vreemden wil ik graag goeie begeleiding bij kinderen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven. Dit moeten we, nadat ik gewend ben aan mijn nieuwe huis, samen op gaan bouwen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik nogal voorzichtig ben naar vreemden zou ik liever in een rustigere wijk willen wonen zodat ik niet continu mensen tegenkomen.

Buiten sociaal met honden : Ja

Buiten sociaal met honden : Ja Honden vind ik helemaal leuk! Ze vinden me hier ook erg netjes. Bij wat kleinere honden speel ik wat voorzichtiger dan bij grotere honden. Ik vind het heerlijk om samen met een andere hond te rennen! Nou ben ik behoorlijk groot dus de kans bestaat wel dat honden van mij onder de indruk kunnen zijn.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Buiten kan ik heel netjes meelopen maar als mijn neus wat lekkers oppikt dan loop ik daarheen en tja.. Door mijn gewicht word je vanzelf meegesleurt hihi.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik los kan lopen en weer netjes terug kan komen. Dit moeten we samen, nadat ik helemaal gewend ben aan jou als mijn baas, samen op gaan bouwen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Gedragsprobleem wil ik het niet noemen, maar ik ben gewoon erg onzeker en terughoudend naar vreemden. Dan kan ik grommen en brommen en dat is nogal indrukwekkend als een hond van mijn voormaat dat doet. Ik ben hier bij DOA nog nooit uitgevallen, door mijn onzekerheid heeft het wel een paar dagen geduurd voordat ik ze hier vertrouwde. Een van de verzorgsters heeft op een dag haar lijn omgelust en toen liep ik eigenlijk zo mee. Daarna besefte ik dat het hier hartstikke leuk is! Iedereen heeft namelijk wat lekkere brokjes voor mij mee.

Adopteer of steun Macho

Adopteer Macho

Denk jij dat Macho en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden