Je kan mij adopteren

Mijn naam is Carmen

Joejoe, Carmen is mijn naam en ik ben opzoek naar een nieuwe fijne baas. Ik altijd samen met mijn vriendje Bobby gewoond en dat heeft natuurlijk wel mijn voorkeur!
Aanhankelijk Enthousiast Lief Rustig Vriendelijk

Carmen's paspoort

Ras Kruising middelgroot
Geboortejaar 2007
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 55
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 40670
Adoptiekosten 150.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Trimmen noodzakelijk

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Wij zijn bij DOA gekomen omdat onze eigenaar is overleden.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die mij tijdens mijn laatste jaartjes lekker wilt vertroetelen en verwennen. Maar ik wil ook nog wel graag bezig zijn dus spelletjes doen lijkt me erg leuk. Natuurlijk zoek ik een liefdevolle nieuwe baas, maar als je mij diep in mijn hart kijkt, dan zou ik het super tof vinden om met mijn vriendje Bobby te gaan wonen!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Als we honden tegenkomen dan wil ik graag even snuffelen en kennismaken. Andere honden vind ik namelijk erg leuk, ik heb hier bij DOA meerdere hondenvriendjes, al speel ik niet echt meer maar gezelschap vind ik wel erg leuk. Als honden te druk zijn vind ik het niet leuk. Dan kies ik ervoor om weg te lopen. Samen wonen met mijn oude maatje, wil ik natuurlijk wel.

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is Katten vind ik wel leuk, ik snuffel graag even aan ze en daarna loop ik weer rustig door.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Rustige kinderen vind ik echt niet erg maar zodra ze te druk worden loop ik liever weg. Kinderen vanaf een jaar of 10 zou ik misschien wel gezellig vinden. We kunnen altijd even een ontmoeting plannen. Daar sta ik zeker voor open.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik goed alleen thuis kan zijn. Dit moeten we, nadat ik gewend ben aan mijn nieuwe huis, langzaam aan opbouwen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Aangezien mijn leeftijd zou ik het fijn vinden om in een wat rustigere wijk te wonen. Lijkt me gewoon wat relaxter.

Buiten sociaal met honden : Ja

Buiten sociaal met honden : Ja Als we honden tegenkomen dan wil ik graag even snuffelen en kennismaken. Andere honden vind ik namelijk erg leuk, ik heb hier bij DOA meerdere hondenvriendjes, al speel ik niet echt meer maar gezelschap vind ik wel erg leuk. Als honden te druk zijn vind ik het niet leuk. Dan kies ik ervoor om weg te lopen.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Buiten wandelen vind ik heerlijk. Aan de lijn loop ik netjes mee en trek ik niet. Ik volg wel graag mijn neus en snuffel graag rond.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik los kan lopen en weer netjes terugkom. Dit kunnen we gaan opbouwen nadat ik aan jou, mijn nieuwe baasje, gewend ben. Wel moet je er rekening mee houden dat de kans aanwezig is dat mijn gehoor achteruit gaat en dat ik je dan niet meer hoor als ik terug moet komen. Maar sterker nog, ik hoor ook geen verkeer. Kan dus best gevaarlijk worden.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Mijn heupjes zijn wat ouder en niet zo erg soepel meer. Dus traplopen is niet fijn meer voor mijn oude lichaampje. Ook super lange wandelingen zijn niet echt fijn meer.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Carmen

Adopteer Carmen

Denk jij dat Carmen en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden