Je kan mij adopteren

Mijn naam is Gappie

Ik ben Gappie, een vrolijk knul als ik je eenmaal ken.
Aanhankelijk Actief Enthousiast Lief Onzeker Voorzichtig Vriendelijk

Gappie's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2018
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 55
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 45049
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Afstand, mijn baas kon niet meer voor mij zorgen.

Soort baasje

Ik zoek actieve mensen die ervaring hebben met mijn ras, met het gedrag en mij echt willen helpen om te gaan met alles. Mensen die willen trainen en niet alleen lichamelijke arbeid willen doen, maar ook geestelijk. Ik vind dat juist zo leuk.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik wil liever alleen zijn met mijn mensen. Ik vind veel honden niet leuk, ik vind soms een teefje wel leuk, maar geef mij maar tijd met jullie.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik heb hier katten gezien, nou dat zijn hele vreemde wezens. Ik vind ze spannend en toen ze dichterbij kwamen wilde ik graag weg.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik vind jonge kinderen heel spannend, heleaal als ze gaan rennen, dan ga ik er achter aan. Dat hoort niet, maar heb nooit geleerd wat ik wel moet doen. Ik hoop dat jullie mij hier in gaan helpen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Alleen blijven kan ik misschien wel, maar in een nieuwe omgeving met nieuwe geluiden en geuren durf ik dat nog niet echt. Ik heb tijd nodig om te wennen en dan wil ik het zeker gaan leren samen met jullie. Ik vind het al spannend als ik alleen moet slapen. Gelukkig kunnen ze hier goede adviezen geven hoe we dat samen moeten gaan opbouwen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik wil het liefst rustig wonen, niet et druk, lekker overzichtelijk zodat ik niet te veel prikkels krijg. Ook niet teveel honden in mijn directe omgeving of kinderen en katten. Samen kunnen we dan rustig opbouwen om mijn ervaringen te verbeteren.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik heb bij mijn baas een paar keer gevochten, ik ben daar zo van geschrokken dat ik nu heel graag andere honden wil negeren, maar als ze te druk zijn of te dicht bij komen zal ik mij en mijn directe omgeving zeker verdedigen. Ik wil ruimte hebben en dan kan ik heel goed negeren. Hier zijn ze daar al mee bezig om mij verder te trainen hierin. En dat trainen vind ik super leuk.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes meelopen, soms trekken als je te langzaam loopt en ik iets lekkers ruik, maar dat komt nog wel.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Luisteren is op dit moment niet mijn ding, ik heb dat niet geleerd. Daarbij vind ik andere honden niet leuk, en als jij er niet bij bent, zal ik eerder reageren op deze drukte makers.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik vind andere honden niet leuk, hiermee zal ik begeleid moeten worden. Verder kan ik terughoudend zijn naar onbekende mensen en als mensen mij onverwacht aaien, of aanstaren kan ik dat heel spannend vinden. Als ik niet weg kan, dan zal ik zeker dat aangeven met blaffen. Ik hoop dat jullie mij gaan helpen om hier mee om te gaan.

Adopteer of steun Gappie

Adopteer Gappie

Denk jij dat Gappie en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden