Je kan mij adopteren

Mijn naam is Loesje

Ik ben een sprankelende en superlieve beauty en ik ben in de bloei van mijn leven. Ik ben een typsiche Amsterdamse hond en heb het hart op mijn tong. Ik laat dus duidelijk merken of ik je wel of niet 'moet'.
Aanhankelijk Actief Angstig Lief Terughoudend

Loesje 's paspoort

Ras Engelse Bulldog
Geboortejaar 2018
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 30
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 44809
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben tegelijk met een groep honden bij de DOA komen wonen. Er werd niet goed voor ons gezorgd, dus gelukkig hebben we nu een kans op een beter leven.

Soort baasje

Ik ben op zoek naar een baasje die het leuk vindt om samen te wandelen en activiteiten te ondernemen. Iemand die me kennis wil laten maken met dingen die ik nog niet ken. En dan op een positieve manier zodat ik het niet eng vind. Oh ja en die het ook leuk vind om gewoon samen tegen elkaar aan te zitten en van elkaars gezelschap te genieten.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja

Met honden samenwonen : Ja Ik ben gewend om honden om me heen te hebben. En hier bij de DOA ben ik voordeur-deler met een mooie franse bull. Super gezellig natuurlijk, dan kunnen we samen kattekwaad uithalen, want ik ben eigenlijk wel een beetje een boeffie. Zo zie ik er ook wel uit.

Met katten samenwonen : Ja, aanleren

Met katten samenwonen : Ja, aanleren Hier bij de DOA vond ik het wel een beetje spannend om oog in oog te staan met een kat. Maar ik blijf heel rustig hoor. En hoewel die kat me aan bleef staren, ben ik rustig weggelopen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Zoals ik al aangaf, ben ik niet meteen een allemansvriend en wil ik even rustig op mijn gemak kennis kunnen maken. Dat geldt ook voor kinderen. Maar dan kom ik heel rustig even snuffelen. Knap he! liever ben ik wel bij iets oudere kinderen. Vanaf een jaar of 10 lijkt me gezellie.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik vind het heel leuk om bij je te zijn, dus ik ga graag met je mee. Maar ik snap dat ik ook weleens alleen thuis moet blijven. Dus dat wil ik graag leren, stapje voor stapje, dan kan ik wennen in mijn nieuwe woonomgeving.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik vind langskomend verkeer geen probleem. Traplopen is niet mijn ding. Ik kan prima twee tredes op hoor, maar een hele trap is een beetje teveel, ook voor mijn gedrongen lichaampje. Dus het zou fijn zijn als dat niet hoeft in mijn nieuwe huisje.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik vind andere honden best leuk, dus ik ga ook graag even kennis maken. Sommige honden zien mij niet zo zitten en blaffen naar me. Maar daar heb ik niets van hoor, even goede vrienden, dus dan loop ik onverstoorbaar gewoon door.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik loop echt super mooi met je mee, zonder te trekken. Voorbeeldig gewoon!

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Misschien kan ik op termijn wel loslopen hoor. Nu kan ik nog wel schrikken in situaties waar ik niet aan gewend ben. Dus voorlopig is het nog geen goed idee.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Het is goed om te weten dat ik geen stembanden heb. Ik kan mij dus een stuk moeilijker verdedigen naar andere honden. Kijk, ik ben en blijf natuurlijk een Engelse Bulldog, dus de gebreken zouden wel later in mijn leven kunnen komen.

Aandachtspunten gedrag

Er zijn geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Loesje

Adopteer Loesje

Denk jij dat Loesje en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden