Je kan mij adopteren

Mijn naam is Barbossa

Hoi ik ben Barbossa a.k.a. Barry, Bossie, ik luister overal naar! Binnen ben ik de ideale schoonzoon, buiten moet ik nog het een en ander leren ;). Ik leer alvast wat basisdingetjes bij de Dutch Cell Dogs.
Aanhankelijk Actief Afwachtend Enthousiast Lief

Barbossa's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2013
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 44612
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik liep op straat, bijzonder he? Ik met mijn mooie kop hoor niet thuis op straat.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die een grote jongen in huis durft te nemen. Thuis heerlijk met mij wil knuffelen op de bank en ook met mij naar school wil. Samen knallen lijkt mij echt top.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik weet niet zo goed wat ik met andere honden aan moet. Het lijkt er op dat ik heb geleerd om andere honden te negeren en dan snel naar mijn baas te kijken. Maar ik kan ook ander gedrag inzetten, waarbij ik snel ineens aan iets anders ga snuffelen alsof de andere hond er niet is. Dus op straat lopen is geen probleem, maar in huis lijkt het mij geen goed idee.

Met katten samenwonen : Onbekend

Met katten samenwonen : Onbekend Lastig in te schatten. Ik vind ze spannend, laten we dat voorop stellen. Maar ik doe eigenlijk hetzelfde als bij honden. Ik ga dan gewoon iets anders doen, zodat het net lijkt als ze er niet zijn. Maar goed, hier bij DOA bekijken wij het alleen achter glas, dus wat er gebeurd wanneer de kat weg rent, of juist of mij afkomt, is moeilijk te bepalen. Voorkeur heeft het daarom niet!

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik ben nogal groot zoals ik beschreef en dan bestaat de kans dat ik die kleintjes zo omver ski. Als ze dan bulten en schrammen hebben, dan heb ik dat natuurlijk weer gedaan. Daar zit ik niet echt op te wachten... Ook zou het best kunnen dat ik hun speelgoed als mijn eigen beschouw, oeps.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik denk dat ik hier best goed in ben. Ik kan mezelf prima vermaken namelijk en daarbij, slaap ik graag! Uiteraard wil ik eerst graag even wennen aan mijn omgeving en nieuwe mensen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik vind alles interessant en vergeet buiten dan spontaan mijn naam en dat er nog een baas aan de andere kant van de lijn is... Als de omgeving prikkelarm is, is het voor mij rustiger in mijn koppie en makkelijker om te leren.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Ik weet niet zo goed wat ik met andere honden aan moet. Het lijkt er op dat ik heb geleerd om andere honden te negeren en dan snel naar mijn baas te kijken. Maar ik kan ook ander gedrag inzetten, waarbij ik snel ineens aan iets anders ga snuffelen alsof de andere hond er niet is. Dus op straat lopen is geen probleem, maar in huis lijkt het mij geen goed idee.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik kan nog wel wat lesjes gebruiken. Hondenschool een goed idee? Ik heb er zin in!

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik luister niet, hihi, dat is het hele euvel. Trainen, trainen, trainen, want ik wil wel echt graag leren!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Zo gezond als een vis!

Aandachtspunten gedrag

Ik heb niet echt een gedragsprobleem hoor, maar ik heb gewoon nog niet zo veel geleerd. Dus een gezelig nieuw project, zou ik maar zeggen! Ohja, war ik bijna vergeet, Ik train mee met de Dutch Cell Dogs! Dat is een programma waar ik twee keer in de week ga trainen in de gevangenis. Daar leer ik al wat basis dingetjes.

Adopteer of steun Barbossa

Adopteer Barbossa

Denk jij dat Barbossa en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden