Je kan mij adopteren

Mijn naam is Murphy

Hoi ik ben Murphy en ik ben op zoek naar een nieuwe gouden mand! Ik ben een lieve wat onzekere knul die de hondentaal nog niet zo goed onder de knie heeft, maar ik wil dat wel graag goed gaan leren!
Aanhankelijk Actief Enthousiast Onzeker Vriendelijk

Murphy's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2017
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 44605
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik liep zomaar over straat en wilde zelfs een drukke weg oversteken. Toen hebben ze mij snel naar DOA gebracht voor het geval ik aangereden zou worden. Helaas is mijn baas niet meer komen opdagen en zat ik dus met kerst en oud en nieuw in een saai hokje...

Soort baasje

Ik zoek een baasje die mij als de puber die ik ben lekker met mij wil trainen. Ik ben een ontzettende knuffelkont, maar aardig wat kilootjes. Lekker trainen, wandelen zonder trekken, negeren andere honden. Ik ga de ster zijn op school.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Misschien dat ik dit ooit kan, maar voor nu moet ik eerst eens leren om op mijn baasje te focussen en dat ik dan al het andere links kan laten liggen. Ik kan ineens een vlindertje voorbij zien komen en dan ben ik even afgeleid zeg maar.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Phoe nee zeg, rare wezens. Ik deed heel erg mijn best om net te doen alsof ze er niet zijn, maar toen ik wel oogcontact maakte, wilde ik eigenlijk nog harder weg.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Hier bij DOA hebebn ze geprobeerd om uit te vinden wat ik van kinderen vond. Maar dat was natuurlijk niet een echt kind. Ik dacht dat dit speelgoed was en ging er met mijn poten op slaan. Grotere kinderen lijkt mij daarom een beter idee, zo vanaf een jaar of 12.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Nou ben ik geen vocale jongen en hier al bijna helemaal zindelijk. Dus als ik hierin goed begeleid word, moet dit helemaal goedkomen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Zoals ik eerder al omschreef, kan ik snel afgeleid raken. Om mij goed te kunnen trainen is een prikkelarme omgeving daarom het beste denk ik voor mij.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Sommige honden blaf ik naar, sommige honden negeer ik volkomen. Hier in de opvang hebben ze mij geprobeerd te koppelen met leuke teefjes, maar helaas zonder succes. Mijn energie steeg dan behoorlijk en ik had geen rem meer. Zelfs mijn noodrem deed het even niet meer. Dat vinden de vrouwen helemaal niet leuk natuurlijk!

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Ik kan hele stukken netjes meelopen en ook stukken dat ik wel trek of even voor je voeten langsloop. Wat kan ik zeggen? Ik moet het nog leren.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Dit is even afwachten hoe ik mij ga ontwikkelen. Zoals ik omschreef gedraag ik mij als een puber. Bovenop iedereen springen lijkt mij niet zo gezellig, die andere denken dat ik ruzie wil schoppern, maar ik bedoel dat dan helemaal niet zo.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Het lijkt wel alsof ik in mijn jeugd niet veel in contact ben geweest met alledaagse dingen. Ik weet daarom niet hoe ik overal op moet reageren. Ik heb geen kwaad in de zin, maar ik moet nog een hoop leren. Een hondenschool zou voor mij echt perfect zijn en dan ga ik keihard werken.

Adopteer of steun Murphy

Adopteer Murphy

Denk jij dat Murphy en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden