Je kan mij adopteren

Mijn naam is Benz

Halloodaar! Ik ben Benz en ik ben een onwijs knappe en knuffelige baas! Ik ben lekker groot van stuk, maar heb een snoezig klein hartje.
Aanhankelijk Druktemaker Enthousiast Lief Vriendelijk

Benz's paspoort

Ras Amerikaanse Bulldog
Geboortejaar 2015
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 65
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 44458
Adoptiekosten 165 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben gevonden op straat en ben niet meer opgehaald door mijn baasje. Dan is hij mij niet echt waard heb ik mij laten vertellen. Daarom zoek ik een nieuwe toffe baas!

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die stevig in zijn schoenen staat en die graag met mij aan de slag wilt. Ik ben een grote lieve jongen die nog wel wat dingen moet leren. Cusrsus, lijkt me een top idee!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Honden aan de lijn vind ik niet altijd even leuk, dan ga ik naar ze gluren. Ik moet nog leren dat ik niet hoef te gluren en dat jij veel leuker bent dan die honden. Hier bij DOA hebben ze met meerdere teven geprobeerd, ze deden niet allemaal even lief tegen mij maar ik deed het wel heel netjes! Ipv erachter aan rennen kies ik ervoor om weg te lopen. Zo heb ik nu een heel leuk vriendinnetje waar het wel mee klikt! We spelen heel leuk maar als ze te druk word loop ik ook weg.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik maar rare beestjes, ik snap ze niet en weet niet wat ik met ze moet. Ik ga ervan borstelen en kreunen en steunen, ik kies ervoor om van ze weg te lopen en ze daarna te negeren.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik een beetje raar. Ik weet niet zo goed wat ik met ze moet, ik kies er dan ook voor om ze te ontlopen. Kinders vanaf 15 = geen bezwaar.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven. Na wenning moeten we dit langzaam op gaan bouwen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Verkeer doet me niet zoveel maar toch zou het fijn zijn om in een rustige woonomgeving te wonen. Helemaal omdat ik niet elke hond leuk vind.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Honden aan de lijn vind ik niet altijd even leuk, dan ga ik naar ze gluren. Ik moet nog leren dat ik niet hoef te gluren en dat jij veel leuker bent dan die honden. Hier bij DOA hebben ze met meerdere teven geprobeerd, ze deden niet allemaal even lief tegen mij maar ik deed het wel heel netjes! Ipv erachter aan rennen kies ik ervoor om weg te lopen. Zo heb ik nu een heel leuk vriendinnetje waar het wel mee klikt! We spelen heel leuk maar als ze te druk word loop ik ook weg.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Op straat kan ik nog weleens trekken aan de lijn en omdat ik 45kg weeg kan ik je meesleuren. Ik moet dus nog leren dat dit niet hoeft. De oefening snap ik wel maar daar heb ik niet altijd geduld voor want al die lekkere geuren buiten vind ik veel interessanter. Verkeer doet me niks, daar wandel ik gewoon langs.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Het is niet bekend of ik los kan lopen. Omdat ik niet met elke hond overweg kan is het niet verstandig om mij overal los te laten lopen. We kunnen het wel gaan oefenen in een rustige omgeving nadat wij helemaal aan elkaar gewend zijn.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Met mijn achterkant loop ik een beetje raar, ze hebben hier bij DOA rontgen foto's gemaakt en deze waren perfect! Verder heb ik een knakkie in mijn staart. Waarschijnlijk heeft er ooit een breukie in gezeten.

Aandachtspunten gedrag

Niet alle honden vind ik even leuk, ik moet dus ook leren dat jij leuker bent dan de honden. Daarnaast kan ik ook wel een kleine cursus wandelen zonder trekken gebruiken hihi.

Adopteer of steun Benz

Adopteer Benz

Denk jij dat Benz en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden