Je kan mij adopteren

Mijn naam is Harley

Joehoe, enthousiasteling zoekt steun en toeverlaat! Ik zoek voorlopig een fijn pleeggezin waar ik de basis kan leren en kan revalideren, want ik moet helaas onder het mes voor mij knie. Latere adoptie zou ik natuurlijk ook graag willen;)
Aanhankelijk Actief Druk Onzeker Terughoudend Voorzichtig

Harley's paspoort

Ras XL Bully
Geboortejaar 2018
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 44442
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Wij zijn een heel tijd geleden met een hele bups van mijn soort bij iemand weggehaald. Vervolgens zijn we verdeeld over verschillende opvangcentra in Nederland en ik ben samen met Quinn nog de laatste van het hele stel.

Soort baasje

Rustige mensen die ervaring hebben met het trainen van angstige grotere honden.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik heb geen zin om met iedere hond te spelen, maar ik wil best wel kennismaken met een andere hond! We moeten gewoon een gezellige klik hebben.

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is Hier laat ik zien dat ik die pluizebollen eng vind. Zolang de kat mij met rust laat, zou je mij best kunnen trainen om met hen samen te wonen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Bij DOA hebben ze gekeken hoe ik reageer op kleine kinderen. Ik vind ze best wel spannend! Daarbij ben ik ook best wel lomp en lekker onstuimig. Misschien niet echt een match met van die kleine kinders! Ik woon liever met kinderen vanaf een jaar of 10.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Net als al mijn collega-viervoeters zou ik dat echt rustig aan moeten leren. De kans is heel groot dat ik nog nooit in een normaal huis heb gewoond. Als je mij meteen alleen thuis laat, is de kans aanwezig dat ik in paniek raak. We moeten het gewoon rustig aan opbouwen, maar daar kan DOA je heel veel tips bij geven hoor!

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Aangezien ik vrij onzeker ben en nog niet zo veel van de wereld heb gezien, kan ik denk ik beter aarden in een rustige omgeving. Dan hoef ik niet zo op alles te letten!

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik wil best nieuwe vrienden maken, maar dan moet dat gewoon even rustig geintroduceerd worden! Ik kan ook heel goed andere honden negeren.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes meewandelen.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Voor nu kan ik nog niet loslopen. Daar ben ik nog een beetje te bang voor. Heeeeel misschien dat het later kan, maar voor nu zeker nog niet. Ik loop nu gewoon liever aan een langere lijn. Desalniettemin, ik moet eerdaags gaan revalideren dus dan mag ik alleen maar hele korte stukjes. Dan is een korte lijn nog beter.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik heb een losse knieschijf... Daar moet ik aan geopereerd worden, helaas. Daarom zoek ik een tijdelijk pleeggezin waar ik mag komen revalideren. Het zou natuurlijk super chill wezen, als ik daarna bij jou zou mogen blijven wonen!

Aandachtspunten gedrag

Ik vind de wereld ontdekken nog reuze spannend. Graag zou ik bij jou willen wonen, jullie krijgen hierbij steun vanuit DOA. Daar hebben ze een eigen gedragstherapeut die mijn nieuwe baasjes kan helpen met de trainingen die ik nodig heb.

Adopteer of steun Harley

Adopteer Harley

Denk jij dat Harley en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden