Je kan mij adopteren

Mijn naam is Quinn

Joehoe Quinnie hier. Je kan er ook Quintana van maken, maar jij mag gewoon Quin zeggen hoor ;) ik ben een lieve dame, die nog niet zo veel van de wereld heeft gezien en dus nog veel moet leren.
Aanhankelijk Actief Druktemaker Enthousiast Leergierig Lief Vriendelijk

Quinn's paspoort

Ras XL Bully
Geboortejaar 2018
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 44441
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Wij zijn met een grote groep honden bij DOA gekomen omdat ons baasje niet goed voor ons zorgde.

Soort baasje

Mijn nieuwe baasje moet weten waar hij aan begint, ik kan er best inponerend uitzien. Ik wil ontzettend graag werken en nieuwe dingen leren, een cursus zou voor mij erg goed zijn! Daarnaast heb ik veel energie en wil ik graag wandelen, spelen maar ook knuffelen! naast mijn handleiding ben ik een onwijs lieve knuffel die maar wat graag binnenkort in een lekker huisje in een heerlijke zachte mand een tukkie kan doen:)!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik ben niet echt een hondenfan. Als ik een hond leuk vindt, vindt hij mij niet leuk of andersom. Ik ben daarom liever samen met mijn baasje. Dat vindt ik het meest relaxed.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik maar raar, ik ga ervan borstelen en piepen. Dan kies ik ervoor om weg te lopen. Ik wil liever niet bij katten wonen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Tijdens de test raakte ik erg hoog in mijn opwinding dat ik tegen de pop aan gesprongen ben en haar zo omgegooid heb. Hierdoor plaatsen ze mij alleen bij grotere kinderen, ik ben veel te lomp hihi.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven. Dit moeten wij samen op gaan bouwen nadat ik helemaal gewend ben aan mijn nieuwe huis.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Omdat ik verkeer soms best wel spannend vind en honden op straat niet zo leuk vind raden ze aan om in een rustige buurt te wonen. Lijkt mij ook wel wat chiller.

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden

Buiten sociaal met honden : Nee, negeert andere honden Ik kies er echt voor om lekker met mijn baasje aan de slag te gaan en dus andere honden te negeren. Ik heb nooit echt geleerd om goed met andere dieren om te gaan. Ik ben veeeel liever met mijn baasje! Lekker alle aandacht voor mijzelf. Ik word trouwens ook niet perse blij van loslopen.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Buiten op straat loop ik netjes mee en trek ik bijna niet aan de lijn.

Kan loslopen : Onbekend

Kan loslopen : Onbekend Het is niet bekend of ik ooit los kan lopen. Dit zouden we na wennening eens moeten gaan proberen. Al moeten we wel kijken of het verstandig is omdat ik niet van andere honden hou. Misschien kunnen we het proberen op een stuk wat omheind is:)

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Zoals jullie kunnen zien op mijn foto heb ik gecoupeerde oren. Iedereen weet dat dit niet mag!! Helaas heeft mijn vorige baasje er toch voor gekozen om dit te laten doen. Tegenwoordig moet je als eigenaar van een hond met gecoupeerde oren een verklaring opzak hebben. Als bewijs dat jij dit niet zelf heb laten doen. Deze verklaring krijg je mee als je me op komt halen:). Wel moet ik zeggen dat ik altijd een beetje last heb van die gekke oren. Als het regent komt er water in en als het droog is stof en als ik speel komt er zand in... Lekker dan, krijg ik weer kriebels enzo. Wel handig voor mijn nieuwe baas om te weten.

Aandachtspunten gedrag

Omdat ik honden niet zo leuk vindt moet ik training krijgen in het negeren van honden, dit doe ik al ontzettend goed maar bij mijn nieuwe baasje moeten we deze training voortzetten.

Adopteer of steun Quinn

Adopteer Quinn

Denk jij dat Quinn en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden