Je kan mij adopteren

Mijn naam is Winnie

Joehoe, Winnie hiero! Ik ben een drukke, maar heel vriendelijke boef die een leuke en actieve baas zoekt! Eventueel met een andere hond wonen zou ik ook heel gezellig vinden!
Druk Druktemaker Leergierig Lief Vriendelijk

Winnie's paspoort

Ras Kruising Berner Sennenhond
Geboortejaar 2019
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 40
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 44364
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Regelmatig borstelen

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn baasje was een beetje in de war en kon daarom niet meer voor mij zorgen, gelukkig heeft ze er wel voor gezorgd dat ik naar DOA gebracht ben, daar zit ik tenminste veilig.

Soort baasje

Ik zoek een fijne baas die lekker met mij aan de slag wil. Ik wil graag naar de hondenschool om het beste meisje uit de klas te worden! Verder ben ik dus een kruising tussen een Berner Sennen en een Husky, lekker groot en energierijk! Je moet mij dus wel kunnen hebben hihihi.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja

Met honden samenwonen : Ja Als we een leuke klik hebben, wil ik heel graag samenwonen met een andere hond. Ik vind spelen namelijk echt super leuk! Wel moet de andere hond dat natuurlijk aankunnen. Misschien moet de andere hond mij soms ook even remmen hoor? Ik heb even samengewoond met een andere hond en ik vond het ook heel lekker om samen tegen elkaar aan te slapen.

Met katten samenwonen : Onbekend

Met katten samenwonen : Onbekend Dit moeten we nog even uittesten!

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Omdat ik nog zo lomp en jong ben wordt ik onwijs druk van hele jonge kinderen en kan ik ze gewoon in een keer ombounchen. Kinders vanaf een jaar of 8 lijkt me vet gezellie!

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik moet dit nog wel leren. Maar als ik eenmaal gewend ben kan dit vast. Dit moeten we dan rustig aan opbouwen. Als ik mijn voorkeur mag geven, dan woon ik het liefst bij mensen die niet zo veel werken, maar lekker veel en actief met mij bezig kunnen zijn.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen In principe kan ik overal wonen, maar ik wordt een grote tante dus het liefst heb ik wel lekker de ruimte om mij heen. Traplopen lijkt me niet zo een goed idee.

Buiten sociaal met honden : Ja

Buiten sociaal met honden : Ja Ik vind alle andere honden echt vet gezellig! Ik wil ook met alles en iedereen spelen.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Nu trek ik nog een beetje, maar ik kan ook netjes meelopen hoor. Ik kan het natuurlijk ook gewoon leren! Ik ben nog erg kneedbaar!

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Als ik eenmaal goed kan luisteren en ik weet wanneer ik terug moet komen, dan kan ik best loslopen! Eerst wil ik dit lekker oefenen aan een lange lijn.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Mijn grootste aandachtspunt is het zindelijk worden. Daar heb ik nog een beetje moeite mee. Natuurlijk zit ik nu in een kennel en dat werkt ook niet echt mee. Verder doe ik wel eens als ik mij heel erg verveel, slopen... Ik moet nog leren dat, dat niet mag.

Adopteer of steun Winnie

Adopteer Winnie

Denk jij dat Winnie en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden