Je kan mij adopteren

Mijn naam is Meneer Aart

Hoi allemaal! Ik ben Meneer Aart. Ik verblijf in een pleeggezin van DOA want mijn vorige baas kon niet goed voor mij zorgen. Ik ben nog lekker actief en ga er graag samen op uit!
Aanhankelijk Actief Leergierig Lief Terughoudend Vriendelijk

Meneer Aart's paspoort

Ras Jack Russell Terrier
Geboortejaar 2011
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 20
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 43980
Adoptiekosten 150,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn vorige baas zorgde niet zo goed voor mij en men heeft gevraagd aan DOA of ze een nieuwe baas voor mij willen zoeken.

Soort baasje

Ik zoek lieve mensen met tijd en geduld om mij te helpen weer te wennen aan een huis en een haard, aan samen leven en alleen slapen en even alleen moeten zijn omdat er boodschappen gedaan moeten worden. Mensen met zin om samen lekker te wandelen, dingen te ondernemen samen en misschien wel naar een hondenschool. Wel mensen die duidelijk zijn, niet die zich in de luren laten leggen door mijn mooie koppie, anders wordt ik heel vervelend. Mensen die mij tijd geven om te wennen en zodat ik mij echt thuis kan voelen, en als ik iets niet goed doe, mij laten zien hoe het wel moet. Ik snap namelijk niet alles omdat mijn vorige baas mij niet veel heeft geleerd. En het word "nee" snap ik helemaal niet.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik vind honden niet leuk, ik heb liever alle aandacht zonder dat ik steeds gestoord wordt.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik echt gekke beesten, daar wil ik hard achter aan rennen.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik vind jonge kinderen een beetje druk en onvoorspelbaar, oudere kinderen lijken mij wel leuk, mits zij weten hoe zij zich horen te gedragen bij zo'n opgewonde en eigenwijze man als ik.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik vind het het best spannend om alleen te blijven, ik heb liever iemand in de buurt. Of ik het ooit goed geleerd heb, weet ik niet, maar ik wil het best leren voor jullie. Maar dan niet te lang, hele dagen alleen zijn wil ik echt niet meer. En als je dan terug bent, spring ik hoog en hard van blijdschap. Mag ik eerst wennen aan mijn nieuwe huis voor we gaan oefenen?

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik heb geen problemen om ergens te wonen, zolang het maar niet teveel andere honden en katten in mijn directe omgeving heb. Zolang ik de ruimte heb om samen te gaan lopen, vind ik het best.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik hou niet zo van andere honden, andere reuen vind ik niet leuk. Sommige teven zijn wel aardig maar ook maar kort. Laat mij maar samen met jullie gaan wandelen, dat heb ik veel liever, ik hoef niet te spelen en dag zeggen vind ik al helemaal niks waard. Echt dat neus aan neus staan is veel te spannend, en die drukke honden, pff mij niet gezien.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan netjes meelopen, maar soms trek ik aan de lijn. Dat doe ik vooral als mensen te traag lopen, ik enthousiast ben over allerlei lekkere luchtjes of als ik mensen zie die ik dag wil zeggen. Ik kan best leren om nog beter aan de lijn te lopen, net als andere dingen wil ik best leren voor de juiste beloning. Ik ben best leergierig, maar dan wel voor het lekkere werk.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Loslopen in een tuin of afgesloten veld vind ik prima, maar echt los dan ga ik mijn neus achterna en dan luister ik echt niet meer. Ik heb nooit geleerd om te luisteren, dus dat zal ik eerst moeten leren. Samen aangelijnd lopen vind ik helemaal niet erg, we doen tenslotte dan veel samen, en dat vind ik veel leuker.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Nvt

Aandachtspunten gedrag

Ik kan reageren op andere honden en dit is dan niet vriendelijk bedoelt! Ik heb hier nog wel begeleiding bij nodig.

Adopteer of steun Meneer Aart

Adopteer Meneer Aart

Denk jij dat Meneer Aart en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden