Je kan mij adopteren

Mijn naam is Roxy

Ik ben superlief en aanhankelijk, blij en vrolijk! Ik kan mijzelf niet echt een blokkie aan je been noemen, dus mij kun je er goed bij hebben! Ik ben wel een soort van Blokkie beton... hihih. Lekker compact en heavy!
Aanhankelijk Enthousiast Lief Rustig Vriendelijk

Roxy's paspoort

Ras Engelse Bulldog
Geboortejaar 2012
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 30
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 43807
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Ja
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Er werd niet goed voor ons gezorgd dus we zijn weggehaald bij onze vorige eigenaar. Fijn dat we daar weg zijn, nu nog een leuke nieuwe baas vinden.

Soort baasje

Ik zou graag bij een baasje wonen die tijd en aandacht voor me heeft, houdt van knuffelen en het gezellig vindt om samen tegen elkaar aan te zitten op de bank. Dan ben ik al een super tevreden dame. En duidelijk en consequent zijn mag, want soms heb ik bananen in mijn oren, maar graag met zachte hand, want meer is echt niet nodig.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik vind het reuze gezellig met Yara, een rasgenoot en die ken ik natuurlijk al een tijd. Ik ben niet heel erg bezig met andere honden, maar als ik ze tegenkom, dan gedraag ik me heel rustig en sociaal. Als ze niet zo aardig naar me doen, dan negeer ik ze gewoon. Dus samenwonen zou misschien wel kunnen, maar dan moeten we wel een leuke klik hebben!

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is Ik heb niet echt last van een jachtinstinct en ik vind het wel interessant hoor een kat, maar ik heb geen behoefte om er achteraan te rennen. Dus als de nieuwe kat, honden gewend is, zou ik het best kunnen leren.

Met kinderen samenwonen : Alle kinderen

Met kinderen samenwonen : Alle kinderen Ik blijf rustig en ontspannen als er veel beweging of lawaai is, dus ik kan eigenlijk wel wonen bij kinderen van alle leeftijden. Maar ik ben wel een beetje lomp, dus daar moet je wel rekening mee houden. Ik bounch die kleine mensjes zo ondersteboven.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik moet wel weer even wennen in een nieuwe omgeving, maar als je het alleen blijven langzaam opbouwt, dan moet dat wel lukken.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik ben niet veeleisend en kan eigenlijk overal wel wonen. Ik ben ontspannen bij voorbijgaand verkeer of lawaai. Alleen trappen in huis zijn niet handig voor mij.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik ben sociaal en rustig naar andere honden als ze me benaderen, maar uit mezelf zoek ik het niet vaak op. Als ik ze ken wel, dan ga ik even hallo zeggen. Ik kan het ook prima negeren als er naar me wordt geblaft.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik loop echt heel mooi aan de lijn, voorbeeldig gewoon. Mijn tempo is niet zo hoog, maar ik ben ook de jongste niet meer natuurlijk. Ik wandel trouwens altijd aan een tuigje, beter voor mijn luchtwegen, want die zijn natuurlijk een beetje in elkaar gevouwen.. ;)

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik kan nogal met mijn eigen ding bezig zijn en dan heb ik niet zoveel aandacht voor mijn omgeving. Dus momenteel is het beter om me niet los te laten lopen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik heb last van mijn heupen en knieen! Traplopen is dan beter van niet.

Aandachtspunten gedrag

Er zijn geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Roxy

Adopteer Roxy

Denk jij dat Roxy en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden