Je kan mij adopteren

Mijn naam is Yara

Ik ben een super aanhankelijke dame die veel liefde en vrolijkheid te geven heeft! Medisch ben ik wel een soort mislukkeling en zoek eigenlijk met spoed een fijn pleeggezin!
Aanhankelijk Enthousiast Lief Onzeker Vriendelijk

Yara's paspoort

Ras Engelse Bulldog
Geboortejaar 2014
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 30
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 43804
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Ja
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Helaas zijn we weggehaald bij onze baas omdat er niet goed voor ons werd gezorgd en we eigenlijk verwaarloosd werden

Soort baasje

Ik ben op zoek naar een liefdevolle baas die weet dat ik ondanks mijn stoere uiterlijk een gevoelige hond ben. Iemand die consequent is en weet dat ik alles voor je doe als je lief voor me bent, meer is er niet nodig. Wie kan me een stabiele en veilige plek geven voor de rest van mijn leven.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik woonde samen met andere honden en ook nu bij de DOA zit ik samen met mijn grote vriendin Roxy. Het moet natuurlijk wel een goede match zijn als ik samen ga wonen met een andere hond. Sommige honden vinden mij er maar raar uitzien en die vinden het misschien niet zo leuk om met mij samen te wonen.

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is Het is niet bekend of ik met katten heb samengewoond. Maar hier kijk ik rustig naar katten die ik zie lopen en dat doet me eigenlijk niets.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Van nature ben ik een kindervriend, maar persoonlijk vind ik harde geluiden en de drukte van kleine kinderen wel een beetje eng. Dat probeer ik echt te ontwijken, ik ben het ook niet gewend dus het is makkelijker als de kinderen de leeftijd van rennen en gillen voorbij zijn. Dan hoef ik niet te schrikken en ben ik beter op mijn plaats. Vanaf een jaar of 10 past beter bij mij.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het liefst ga ik natuurlijk met je mee. Maar als je me de tijd geeft en weer leert om in een nieuwe woonomgeving alleen te zijn, dan komt het vast wel goed. Het is goed om het op te bouwen en me niet meteen een paar uur alleen te laten in een onbekende omgeving waar ik nog moet wennen en me veilig moet voelen.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Eigenlijk kan ik overal wel wonen. Ik heb niet veel ruimte nodig om me fijn te voelen. Alleen trap lopen is wel een dingetje. Ik kan wel een paar treden op, maar dagelijks een hele trap is wel te veel.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik ben eigenlijk niet erg geinteresseerd in andere honden. Als er naar me wordt geblaft, dan negeer ik dat gewoon en loop ik rustig door. Als ik een bekende hond tegenkom die ik leuk vind, dan ben ik heel sociaal.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik loop hartstikke mooi mee, best wel op een goed tempo bovendien. En ik wandel lekker aan een tuigje, dat vind ik fijner!

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Het is goed om me nu nog niet los te laten lopen. Ik ga lekker mijn eigen gang en let niet zo goed op verkeer of op mijn begeleider, dus dat is niet zo handig. Misschien dat het op termijn wel gaat lukken hoor.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik heb last van mijn heupen en knieen. Als echte bullen kenner moet je dat natuurlijk wel weten!

Aandachtspunten gedrag

Er zijn geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Yara

Adopteer Yara

Denk jij dat Yara en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden