Je kan mij adopteren

Mijn naam is Peultje

Uhh, hoi. Ik ben Peultje en ik ben een heel onzeker wijffie. Vooral voor mannen, poep ik soms 3 kleuren poepies. Als ik je eenmaal ken ben ik echt een poepie hoor, maar er is nog wat werk aan de winkel.
Actief Afwachtend Lief Terughoudend Vriendelijk

Peultje's paspoort

Ras Bullmastiff
Geboortejaar 2014
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 43367
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Samen met mijn huisgenootjes ben ik bij DOA gekomen omdat onze vorige eigenaar niet goed voor ons zorgde. We waren een beetje verwaarloosd. Nu inmiddels stukken beter en klaar om opzoek te gaan naar een nieuwe baas.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die graag met mij aan de slag wilt. Veel steun en begeleiding zal ik nodig hebben. We zullen langzaam kleine stapjes moeten zetten voordat ik me op mijn gemak voel en ik mezelf kan zijn. Als ik me op mijn gemak voel ben ik echt een knuffel kampioen!!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Honden op straat negeer ik omdat ik alles al zo spannend vind! Hier bij DOA sta ik op het speelveld met mijn huisgenootje, een old English Bulldog. Zij wilt niet zo graag spelen dus negeren we elkaar meer dan dat we spelen. Ze hebben me hier ook wel met andere grotere honden geprobeerd maar dat vond ik allemaal erg spannend en ze waren mij iets te druk. Dat ben ik niet gewend.

Met katten samenwonen : Onbekend

Met katten samenwonen : Onbekend Omdat ik hier zo bang was van op straat wandelen en de trap op konden ze mij niet bij de katten testen. Ik had geen oog meer voor de katten en wilde alleen maar weg.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Als ik me eenmaal op mijn gemak voel en mezelf kan zijn dan ben ik best wel lomp. Hierom word ik alleen geplaatst bij grotere kinderen. Het liefst echt pas kinderen vanaf een jaar of 16-18.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan zijn. Dit zouden wij samen op moeten bouwen wanneer ik me thuis voel. Vervolgens kunnen we het alleen thuis blijven stapje-voor-stapje opbouwen. Kijk, het liefst ben ik de hele dag bij jou in de buurt. Dus mocht je misschien super veel werken, dan ben ik misschien niet helemaal jou match.

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk Voor mij zal het beste zijn om in een rustige woonomgeving te wonen. Het liefst landelijk of in een rustig dorpje. Dan hoef ik niet zo op de omgeving op te letten of te schrikken.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Honden op straat negeer ik omdat ik alles al zo spannend vind! Hier bij DOA sta ik op het speelveld met mijn huisgenootje, een old English Bulldog. Zij wilt niet zo graag spelen dus negeren we elkaar meer dan dat we spelen. Ze hebben me hier ook wel met andere grotere honden geprobeerd maar dat vond ik allemaal erg spannend en ze waren mij iets te druk. Dat ben ik niet gewend.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Van alle drukte op straat klap ik dicht en weet ik niet meer wat ik moet doen. Dan ga ik trekken aan de lijn en krijg je ook geen contact meer met me. Het is dus belangrijk dat ik in een rustige omgeving kom te wonen. Honden op straat negeer ik omdat ik alles al zo spannend vind!

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Vanwege mijn angst op straat raden ze hier bij DOA aan om te wachten met het loslopen. Ik kan behoorlijk schrikken en dan kies ik ervoor om weg te rennen. Als ik me echt op mijn gemak voel bij je en je vertrouw dan kunnen wij dit langzaam op gaan bouwen en proberen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Op straat ben ik behoorlijk angstig. Binnenshuis kan ik schrikken van onverwachte harde geluiden en onverwachte bewegingen. Ik zal wat tijd nodig hebben om je te leren kennen en je te vertrouwen.

Adopteer of steun Peultje

Adopteer Peultje

Denk jij dat Peultje en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden