Je kan mij adopteren Ik ben een buitenbeentje

Mijn naam is Boontje

Ik ben een hele lieve, aanhankelijke en gevoelige dame, ik zie er stoerder uit dan ik ben.
Aanhankelijk Lief Onzeker Rustig Vriendelijk

Boontje's paspoort

Ras Old English Bulldog
Geboortejaar 2012
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 39272
Adoptiekosten 165.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Ja
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig
Buitenbeentje

Ik ben een Buitenbeentje, dat betekent dat ik extra zorg en aandacht nodig heb. DOA helpt je daarbij.

Lees meer over buitenbeentjes

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Er werd niet goed voor mij en mijn huisgenootjes gezorgd, waardoor we echt broodmager waren geworden. Gelukkig zijn we opgehaald en nu op zoek naar een baas die wel goed voor ons zorgt.

Soort baasje

Ik wil graag een rustige en zachtaardige baas, die duidelijk is en positief traint. Je hebt alleen je stem nodig om mij te motiveren en voor liefde en aandacht ga ik voor je door het vuur. Omdat ik een voedselallergie heb is het wel belangrijk dat ik alleen maar mijn dieetvoer krijg. Dus geen snoepjes en tussendoortjes. Ik kan vanwege mijn versleten heupen en rug geen trappen lopen en beweging graag gedoseerd.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik heb samengewoond met een chihuahua en een mastiff. We zijn ook allemaal samen bij DOA terecht gekomen. Ik ben dus ook gewend om met andere honden samen te wonen.

Met katten samenwonen : Ja, aanleren

Met katten samenwonen : Ja, aanleren Het is niet bekend of ik met katten heb samengewoond. Als we katten passeren heb ik er eigenlijk geen aandacht voor. ik kijk wel even, maar loop dan weer door. Ik heb geen jachtinstinct, dus dat scheelt. Ik zal natuurlijk wel moeten wennen aan een woonsituatie met katten.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik kan wel een beetje in de opwinding schieten en omdat ik een sterke dame ben, is dat misschien niet zo handig bij kleine kinderen. Daarom denk ik dat ik beter op mijn plaats zal zijn bij oudere kinderen, vanaf een jaar of 12. En die moeten dan natuurlijk wel rustig met me omgaan.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het liefst blijf ik bij je, ik ben dol op gezelschap van mensen en natuurlijk ook op aandacht. Ik kan wel alleen thuis zijn hoor, maar dan moet ik het natuurlijk wel weer leren in mijn nieuwe huis.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Wat mijn woonomgeving betreft, heb ik niet zoveel eisen. Ik kan overal wel wonen en heb geen speciale dingen nodig. Het is wel belangrijk dat ik geen trappen hoef te lopen.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik ben niet zo geinteresseerd in andere honden. Ik doe lekker mijn eigen ding en heb daar geen andere honden voor nodig. Ik ben hier vaak samen met Peultje op het speelveld, hartstikke leuk vind ik dat, maar wij kennen elkaar natuurlijk ook.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan echt heel netjes meelopen. Soms wil ik graag ergens lekker snel naartoe en dan kan ik wel eens aan de lijn trekken. Ik ben ook nogal sterk, dus het is goed om wel met me te blijven oefenen, zodat ik mooi mee blijf lopen.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Ik blijf het liefst wel bij je in de buurt. Ik heb ook niet de neiging om naar andere honden toe te lopen. Ik moet natuurlijk wel weer leren om goed naar mijn nieuwe baasje te luisteren voordat ik los zou kunnen lopen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik heb last van allergie, daarvoor krijg ik dieetvoer en op het moment ook nog prednison. Omdat ik spondylose heb in mijn rug en versleten heupen krijg ik iedere dag een pijnstiller.

Aandachtspunten gedrag

Er zijn geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Boontje

Adopteer Boontje

Denk jij dat Boontje en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden