Je kan mij adopteren

Mijn naam is Penny

Goedendag, mijn naam is Penny en ik ben echt een leuke, lieve, enthousiaste dame die het heerlijk vindt om alle aandacht te krijgen. Knuffelen doe ik heel graag en rennen, wandelen en trainen zijn mijn hobby's.
Aanhankelijk Druktemaker Enthousiast Leergierig Vriendelijk

Penny's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2016
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 39269
Adoptiekosten 165.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn oude baas heeft mij niet zo goed verzorgt, waardoor ik best verwaarloosd binnen ben gebracht. Nu inmiddels ben ik weer super opgeknapt en mag ik dus opzoek naar een nieuw écht fijn baasje!

Soort baasje

Uiteraard zoek ik een lieve baas, maar ook een baas die lekker met mij wil gaan trainen. Het zou top wezen als je al ervaring hebt met mijn ras. Dan zou je als het goed ook weten dat ik niet perse zit te wachten op sociale honden wandelingen. Zie ik je snel eens?

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Het liefst wil ik zoals een echte prinses, alle aandacht voor mij alleen hebben. Een andere hond lijkt mij geen goed idee. Misschien dat als ik er een tijdje woon en alles goed door heb en een echte band met de nieuwe eigenaren dat er ooit gekeken kan worden of er een reu is waar ik direct een klik mee heb. Maar dit geeft geen zekerheid. Ik ben het liefst lekker met mijn baasje alleen!

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten vind ik echt heeeeul raar, die gekke beesten. Bij mij hoeven ze niet in de buurt of in mijn zicht te komen hoor, ik vertrouw ze voor geen meter. Daarom woon ik liever niet bij katten!

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vindt ik best spannend, ze zijn zo klein en maken van die gekke bewegingen. Som denk ik ook dat het speelgoed is als ze gillen en rennen en zwaaien met hun armpjes. Hier bij DOA vinden het hier niet verstandig om mij met hele kleine kinderen te plaatsen. Liever vanaf een leeftijd van 16 jaar. Dit vindt ik zelf ook veel fijner. Die kinderen kunnen veel meer met mij doen en die begrijp ik ook veel meer. En wie weet kunnen ze ook met mij op cursus. Super leuk lijkt mij dat!

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is een beetje onduidelijk of ik alleen thuis kan blijven. Ze weten hier ook niet of ik dat al eerder gedaan heb. Nu kan ik het vast leren, maar dat kost even tijd. Niet heel vreemd natuurlijk want in een nieuw huis is alles nieuw en is mijn baasje de enige die ik ken en daarom wil ik het liefst bij jou in de buurt blijven. Als we het stap voor stap kunnen opbouwen, dan moet het prima lukken! Ik zal mijn uiterste best doen!

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk Mijn ras heeft toch wel vaker wat problemen met andere honden dan andere rassen. Hierdoor lijkt het ze voor mij heel fijn om lekker dorpelijk of landelijk te wonen. Dan kunnen mijn baasje en ik lekker met elkaar bezig zijn.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik heb ooit samen met een andere reu samengewoond. Ik ben niet asociaal naar andere honden, maar ook niet super sociaal. En soms kan ik best een heksie wezen dus de match met een andere hond moet wel echt goed zijn! Gelukkig ben ik wel duidelijk in mijn communicatie.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Ik kan echt heel netjes naast lopen, maar soms ook helemaal niet. Samen trainen is zeker goed idee!

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Voor mij vinden ze dat lastig te bepalen. Ik zou bijvoorbeeld met training heel goed naar mijn nieuwe baas kunnen luisteren en ook los kunnen lopen. Maar omdat ik echt een hekel heb aan katten en niet alle honden leuk vindt. Lijkt het ze niet verstandig om mij zomaar overal los te laten. Er moet wel echt gekeken worden waar het veilig is.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Een gedragsprobleem wil ik het niet echt noemen, maar kijk, ik ben een Staffie dat moet je weten en andere dieren is soms een dingetje!

Adopteer of steun Penny

Adopteer Penny

Denk jij dat Penny en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden