Je kan mij adopteren

Mijn naam is Taco Enrique

Ik ben Taco Enrrrrrrique aiaiaaaaaai. Een stoere, actieve en super slimme jongeman zoekt een nieuwe uitdaging, of naja een nieuwe baas.
Druk Eenkennig Enthousiast Lief Onzeker

Taco Enrique's paspoort

Ras Kruising middelgroot
Geboortejaar 2018
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 30
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 43338
Adoptiekosten 225.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Er is afstand van mij gedaan omdat mijn oude baasjes een kindje kregen en ik niet zo goed tegen al dat bezoek kon... Vandaar dat ik op zoek ben naar mijn eigen speld in een hooiberg!

Soort baasje

Ik zoek een gezellige en actieve baas die lekker met mij aan de slag willen! Het klinkt misschien een beetje raar, maar het zou top zijn als je niet zo heel veel bezoek krijgt. Dus een zoete inval, is niet echt het gezin dat ik zoek. Ik heb trouwens ook mee gedaan met de Dutch Cell Dogs. En ik vind trainen en oefenen echt te gek. Een hondenschool lijkt me daarom ook echt top en wie weet kunnen we daarna nog iets van hondensport gaan doen!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond We kunnen natuurlijk kijken of we een klik hebben. Ik sluit het niet uit. Hier bij DOA heb ik veel vrienden gehad omdat ik al in de dagopvang kwam. Daar was ik altijd met honden van mijn eigen formaat.

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is Ik zou misschien wel bij katten kunnen wonen, maar dan moet ik goed begeleid worden. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik dat ook best spannend vond, maar ik kwispelde wel naar ze. Toen wist ik niet zo goed meer wat ik moest doen en ben maar weggelopen. Volgens mijn verzorgers was dit een goed teken.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kleine kinderen is niet echt mijn ding. Ik word er onzeker van. Kijk, eerst wil ik wel even kennismaken en snuffel aan ze, maar als ze druk doen, dan wil ik echt zo snel mogelijk weg. Kinderen vanaf een jaar of 15 lijkt mij beter! Die zijn wat rustiger en weten als het goed is hoe ze met mij moeten omgaan. Ik kies voor deze leeftijd omdat ik bezoek ook niet zo veel tof vindt, dus als er allemaal van die kleine kinders over de vloer komen, dan krijg ik de zenuwen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Bij mijn vorige baas kwam ik dus in de dagopvang als ik heel lang alleen thuis moet blijven. Eigenlijk was ik daar best blij mee want alleen thuisblijven is natuurlijk een beetje saai. Ik kan het wel hoor. We moeten dit in een nieuw huis rustig aan opbouwen, stapje voor stapje en pas wanneer ik helemaal gewend ben aan mijn nieuwe omgeving met alle nieuwe geluiden en geurtjes.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik woon het liefst een beetje rustig! Ik ben namelijk best een beetje schrikkerig en als we dan van alles zien en tegenkomen waar ik constant mijn aandacht bij moet houden, dan worden wij daar allebei niet vrolijk van. Vandaar deze keuze. Daarbij moet je ook weten dat ik super atletisch ben. Ik kan hier namelijk over de hekken bij DOA klimmen. Als ik bij mijn niewe baas woon en ze hebben een schutting, dan moet je me wel in de smiezen houden!

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Over het algemeen negeer ik andere honden, maar ik kan ook leuk met ze spelen. Ik heb uiteraard wel mijn voorkeuren. Dat is ook een kwestie van uitproberen. Maar zeg eens eerlijk, vind jij iedereen aardig?

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes meewandelen. Verkeer negeer ik gewoon en ik ben druk bezig met geurtjes. Als ik geplast of gepoept heb, dan kras ik over de grond met mijn poten. Wat ik trouwens nog wel moet leren is dat ik niet zo veel mag opspringen tijdens het wandelen hihihihi.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Ik kan nu zeker nog niet loslopen. Ik moet eerst leren luisteren, daarbij komt dan ik niet zo een fan ben van vreemde mensen en als ik los loop, dan heeft mijn baas daar geen controle over. We zullen zien oke? Voorlopig heeft een lange lijn zeker mijn voorkeur.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Weet je wat bij mij een aandachtspunt is? Mijn gedrag naar vreemde mensen. Als ik wat bang voor ze ben, dan kan ik best heel lelijk doen. Puur omdat ik van je schrik of niet zo goed weet wat je van mij wil. Als ik je dan eenmaal ken, dan is er niets meer aan de hand. Dit is wel iets waar je mij bij moet helpen, want dit is ook de reden waarom ik naar DOA gebracht ben. Niet meteen van schrikken hoor, want ik zal echt mijn uiterste best voor je doen.

Adopteer of steun Taco Enrique

Adopteer Taco Enrique

Denk jij dat Taco Enrique en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden