Je kan mij adopteren

Mijn naam is Jolly

Ik ben een enthousiaste spring in het veld. Vol energie! Mijn naam past precies bij mij. Veel blijer dan ik bestaat bijna niet!
Actief Druktemaker Enthousiast Leergierig Lief

Jolly's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2017
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 35
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 43252
Adoptiekosten 225,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Samen met 2 andere jongens ben ik weggehaald bij onze vorige baas omdat deze niet goed voor ons zorgde!

Soort baasje

Ik ben op zoek naar een baas die voor structuur en rust kan zorgen in mijn leven. Iemand die graag activiteiten met mij gaat ondernemen en met mij aan de gang gaat bij de hondenschool, zodat ik goed kan leren wat er van me wordt verwacht. Als ik word beloond voor goed gedrag, dan snap ik al heel snel wat ik wel en niet kan doen, want ik ben een hele ijverige en snelle leerling.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik heb samengewoond met twee reutjes. Luuk en Dalton en dat gaat goed. Ik wil ook graag met ze spelen. We hebben hier wel allemaal een eigen kenneltje, maar we spelen wel gezellig met zijn 3tjes op het speelveld. Ik heb ook nog vriendinnen gemaakt met Annabel. Die heeft inmiddels al een lief baasje trouwens. Met Annabel had ik trouwens niet zo een hele goede klik hoor.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik ben te enthousiast en opgewonden om me netjes te gedragen in het bijzijn van katten. Dus als zij mij zien, schrikken en wegrennen, dan HIIIIEHHAAA dan gaat Jolly achter de kat aan!

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen De geluiden en bewegingen van kleine kinderen vind ik best spannend. Als ze dichtbij komen, dan word ik opgewonden, druk en sla ik met mijn poot. Ik bedoel het niet kwaad, maar ik snap nog niet hoe ik me moet gedragen, dus kleine kinderen en ik zijn geen goede combi. Ik kan wel geplaatst worden bij grote kinderen vanaf 15 jaar, die ook fysiek opgewassen zijn tegen mijn sprongkracht en enthousiasme. En die weten hoe ze met me om moeten gaan.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Waarschijnlijk ben ik bij mijn vorige eigenaar altijd in het gezelschap geweest van mijn hondenvrienden, dus ik moet het wel weer opnieuw leren in een nieuwe woonomgeving, bij een nieuwe eigenaar.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik ben wel snel afgeleid als er veel omheen gebeurt, dus dat is wat makkelijker in een rustige omgeving. Maar ik kan zonder problemen langs passerend verkeer lopen. Ik ben alleen wat gevoelig voor lawaai.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik wil graag naar andere honden toe, ben soms misschien een beetje te enthousiast en opgewonden wat niet alle honden even leuk vinden. Ik kan best een beetje onzeker zijn en als ze dan naar me blaffen of grommen dan vind ik dat heel spannend. Ik kan nog wat oefeningen gebruiken hoe ik me beleefd en charmant moet gedragen naar andere honden.

Gedrag aan de lijn : Nog leren

Gedrag aan de lijn : Nog leren Ik loop best goed mee aan de lijn, maar het kan nog beter. Dat komt omdat ik buiten hele interessante dingen zie en ruik, waar ik dan natuurlijk snel naartoe wil. Tijdens de wandeling heb ik wel aandacht voor mijn begeleider en ik loop ook netjes terug als ik word geroepen.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Het is niet bekend of ik bij mijn vorige eigenaar los heb gelopen, maar nu ben ik nog te snel afgeleid en te enthousiast om los te lopen. Dan zou ik zomaar tegen een fietser op kunnen lopen en dat willen we niet. Misschien dat ik over een tijdje wel los kan lopen, als ik goed luister en heb geleerd wat de bedoeling is.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Helemaal healthy! Ze noemen mij ook weleens een echte fitgirl.

Aandachtspunten gedrag

Er zijn geen aandachtspunten bekend.

Adopteer of steun Jolly

Adopteer Jolly

Denk jij dat Jolly en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden