Je kan mij adopteren

Mijn naam is Bull

Ik ben een oudere man met het hart van een jonkie die graag aandacht wil en de omgeving achter glas het liefst weg blaft.
Actief Druk Druktemaker Lief Voorzichtig

Bull's paspoort

Ras Kruising Boxer
Geboortejaar 2010
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 55
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 39185
Adoptiekosten 165.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA gekomen omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen. Ze waren al een jaar bezig om er voor te zorgen dat ik een nieuwe baas kon krijgen, maar dat was niet gelukt. Daarom ben ik nu met smart aan het wachten op een gezellige nieuwe baas!

Soort baasje

Ik zoek mensen die nog graag willen wandelen. Geen uren achter elkaar, maar wandelingen van een uurtje zou ik best willen. Wel moet mijn conditie eerst opgebouwd worden. Na een lange tijd kan ik dan opeens weer lang lopen. Ik hoef niet mee naast de fiets. Dat laat ik aan jongere honden over. Mensen die de tijd hebben om mij te laten wennen en te begeleiden in het alleen zijn. Mensen die de hele dag werken zoek ik niet. Kom je mij snel ophalen??

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik wil liever alleen wonen met mensen. Ik heb niets met andere honden! Ik wil ze ook niet echt in mijn buurt hebben.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik vind katten niet leuk. Als ik ze hier achter het glas zie dan probeer ik ze te pakken. Voor mij een leuke bezigheidstherapie, maar voor de kat natuurlijk niet zo leuk.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik heb geen ervaring met kinderen, maar kinderen vanaf 14 jaar zijn waarschijnlijk wel mogelijk.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik heb geleerd om even alleen te zijn. Al kan ik dan ook blaffen en joelen volgens mijn vorige baas. Ik heb echt de tijd nodig om te wennen aan huis en haard. Ook aan omgevingsgeluiden moet ik wennen. Dus als we het alleen thuisblijven op mijn manier en tijd kunnen doen, dan zal ik beloven mijn uiterste best voor je te doen!

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik heb geen problemen met verkeer. Ik negeer het gewoon! Wel als er veel katten in de omgeving zijn, dan wil ik nog wel eens op ze jagen. Dus dan moet je wel je hakken in het zand zetten en je spierballen aanspannen, want ik ben toch echt een beste vent ;)!

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Ik hoef niet zo nodig kennis te maken met andere honden. Ik ben liever met mijn baasje. Wel kan ik met teven beter overweg dan met sommige reuen. Ik ben geen vechtersbaas, maar hoef ook niet met andere honden te spelen.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes meelopen. Aan het begin kan ik wel eens trekken, of als ik ergens iets lekkers ruik. Hier bij DOA zien ze dat als er veel prikkels en smalle paadjes zijn dat ik ook ga trekken.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Bj mijn vorige baas mocht ik vroeger wel loslopen, maar toen luisterde ik ook veel beter. Ik ben het nu een beetje verleerd omdat ik weinig hoef te luisteren. Geef mij de tijd om te wennen en samen te oefenen en dan kan ik misschien wel weer loslopen op rustige plekken.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik heb geen grote problemen. Wel ben ik waaks en komen er niet zomaar mensen bij mij binnen. Daar moet ik wel in begeleidt worden.

Adopteer of steun Bull

Adopteer Bull

Denk jij dat Bull en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden