Je kan mij adopteren

Mijn naam is Snow

Ik ben een lief, maar wel onzeker mannetje dat nog niet veel heeft meegemaakt in mijn korte leventje. Nu ben ik eindelijk klaar om alles te gaan ontdekken in deze grote en voor mij nog wat enge wereld!
Aanhankelijk Actief Afwachtend Lief Voorzichtig

Snow 's paspoort

Ras Kruising klein
Geboortejaar 2015
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 35
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 39172
Adoptiekosten 165.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Trimmen noodzakelijk

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn baasje zorgde niet goed voor mij. Mijn vacht was vervilt en helemaal in de klit. Ook was ik heel erg mager geworden. Ondertussen ben ik goed op gewicht en zijn mijn haren helemaal gemilimeterd, maar dat is wel lekker met de zomer in aantocht.

Soort baasje

Ik zoek een lekker stabiel huishouden die ervaring hebben met wat angstige honden en het opvoeden op een positieve manier. Het zou wel fijn zijn als het in mijn nieuwe huis geen zoete inval is. Zodat ik niet constant nieuwe en vreemde mensen over de vloer krijg. Je moet mij niet hard corrigeren, want dan kruip ik in mijn schulpje. Graag wil ik ook echt wel naar de hondenschool. Dat lijkt mij en de verzorgers hier ook een goed idee. Dan kan ik alweer iets meer leren. Kom je mij snel opzoeken? Liefs van Snow!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik ben waarschijnlijk nooit echt met andere honden in aanraking geweest en heb dus ook niet geleerd hoe ik dan wel met ze om moest gaan. Simpelweg snap ik het dus niet. Daarom wil ik liever niet bij andere honden wonen, maar liever bij een gezellig en stabiel gezin.

Met katten samenwonen : Onbekend

Met katten samenwonen : Onbekend Nouja, ik weet nog niet wat ik van katten vind. Dat moeten we nog even uittesten! Mocht je katten hebben en interesse in mij, stuur dan even een mail. Ik kan even aan de verzorgers vragen of we nog even langs de katten kunnen lopen!

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Van kleine kinderen kan ik nogal schrikken. Ze maken ook gekke geluiden en drukke bewegingen. Als ik daarvan schrik dan duik ik ineen of neem ik de benen. Kinderen vanaf een jaar of 15 lijkt me best wel stoer! Zij kunnen mij ook al beter vertellen waar ik niet zo bang voor hoef te wezen.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan zijn. Dit moeten wij samen langzaam op gaan bouwen. Dit zal wel heel rustig opgebouwd moeten worden! Stapje voor stapje, minuutje per minuutje. We willen beiden natuurlijk niet dat ik last ga krijgen van verlatingsangst.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik woon liever in een rustigere omgeving, want van harde geluiden en bewegingen kan ik nogal schrikken. Ook als er veel omgevingsgeluiden zijn of druk verkeer, is het misschien niet helemaal mijn ideale omgeving.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Het gaat steeds een klein beetje beter. Van de week mocht ik samen met een meisje op het speelveld. Ik deed best lief, vond ik zelf. Zij vond mij opdringerig want ik wilde steeds aan haar billen ruiken. Ze liet haar mooie witte tandjes aan mij zien, maar daar schrok ik niet echt van. Toen ze mij afsnauwde sprong ik even opzij, maar ik had toch een beetje schijt aan haar en wilde toch echt nog even aan kont snuffelen. We hebben geen ruzie gemaakt. Ben ik toch best een beetje trots op.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Aan de lijn kan ik aardig trekken. Bij het oefenen laat ik wel zien dat ik ook kan wandelen zonder te trekken. Klein aandachtspuntje dus.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Voorlopig kan ik nog niet loslopen hoor! Daar ben ik nog veel te bang voor! Wellicht in de toekomst, maar daar gaat wel even wat tijd overheen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben dus nog een beetje bangig en moet nog veel leren. Vreemde mensen vind ik ook nog best wel spannend soms! Gewoon alle basisregels in huis moet ik ook nog leren. Ennuh... soms plas ik wel eens in mijn mandje... Wil jij mij helpen daar vanaf te komen?

Adopteer of steun Snow

Adopteer Snow

Denk jij dat Snow en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden