Je kan mij adopteren

Mijn naam is Robin

Ik ben een onwijs knap meneertje dat helaas wel wat 'dingetjes' heeft gehad. Nu niet meteen schrikken hoor! Ik bedoelde eigenlijk alleen de huid rondom mijn ogen. Nu is dat gelukkig weer aan de helende kant en word ik weer prinsjes knap!
Aanhankelijk Actief Enthousiast Lief Vriendelijk

Robin's paspoort

Ras Duitse Pinscher
Geboortejaar 2010
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 30
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 42939
Adoptiekosten 150,00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Ja
  • Medicatie : Ja
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn oude baasje kon niet meer goed voor mijn zorgen. Ik was ook echt wel heel wat kilootjes te zwaar en had dus heel erge kale ogen waar ik poepie veel last van had.

Soort baasje

Ik zoek een gezellige baas die lekker veel tijd heeft en niet schrikt van een oogzalfjes en speciaal eten! Verder zou het best gezellig zijn als er nog een andere hond woont!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja

Met honden samenwonen : Ja Ik kan prima met andere honden samen wonen! Lijkt mij een stuk gezelliger. Ik heb even in een pleeggezin gewoond en eerst woonde ik alleen, samen met mijn pleegbaas. Nu hebben we nog een huisgenoot (hond) en sinds hij er is vind ik het echt een stuk gezelliger.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Mijn favoriete spelletje is aanjagen achter katten! Dit is echt wat ik het allerleukste vind!

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik heb niet echt samen gewoond met kleine kinderen, maar ik ben er wel op visite geweest. Kinderen vanaf een jaar of 7 lijkt me wel gezellig. Aangezien ik niet gewend ben om met kinderen te wonen, lijkt het mij beter dat ik niet bij die kleine kruipertjes kom te wonen!

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik vind alleen thuisblijven echt heul stom! Bij mijn pleeggezin moest ik wel af en toe even alleen blijven en soms kan ik dan een beetje mokken, maar doe ik het wel. Nu ik een ander hondenvriendje heb, gaat het wel beter. Het liefst ga ik bij iemand wonen waar ik eigenlijk nooit echt alleen thuis hoef te blijven. Kijk, nu kan ik dus even alleen thuis blijven, maar dit betekend niet dat ik dit in een nieuw huis ook meteen kan. Dit zal rustig aan moeten worden opgebouwd!

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik ben niet zo snel ergens van onder de indruk. Ik ben wel echt onwijs bang voor vuurwerk en onweer!

Buiten sociaal met honden : Ja

Buiten sociaal met honden : Ja Ik heb echt geen problemen met andere honden!

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik kan heel netjes mee wandelen!

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Als ik eenmaal goed luister naar mijn nieuwe baasje kan ik echt wel leren los te lopen! Alleen moeten we wel oppassen of er geen onweer, vuurwerk of katten in de buurt zijn!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik heb dus een voerallergie en last van mijn oogjes!

Aandachtspunten gedrag

Nouja gedragsprobleem wil ik niet zeggen, maar soms kan ik een beetje neurotisch zijn en soms ook een klein beetje opdringerig hihihi.

Adopteer of steun Robin

Adopteer Robin

Denk jij dat Robin en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden