Je kan mij adopteren

Mijn naam is Benji

Hoi! Bij onze eerste kennismaking spring ik je niet meteen vol in je armen, maar als we elkaar goed kennen ben ik zeker weten de liefde van je leven!
Aanhankelijk Actief Druk Lief Vriendelijk

Benji's paspoort

Ras Kruising Am. Staffordshire
Geboortejaar 2016
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 35
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 39001
Adoptiekosten 165.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben naar het asiel gebracht omdat ze mij niet de aandacht konden geven die ik verdiende. Ook sneu voor mij natuurlijk, ohja en een klein ander dingetje. Er was net een nieuwe baby gekomen en ik was met mij lompe lichaam te druk...

Soort baasje

Ik zoek een gezellige baas die mij door dik en dun steunt en mij daarnaast ook leert om wat meer vertrouwen op te bouwen, door samen kennis te maken met nieuwe situaties, voorwerpen etc. Ik ben gek op balletjes en vind het erg leuk om achter ze aan te rennen. Ik ben wat lomp, maar zit vol met liefde! Ik moet nog wat duidelijke huisregels leren en weten waar de grenzen liggen, maar er zit geen schrijntje kwaad in mij. Ik zoek een fijne baas met lekker veel tijd en energie! Ook iemand die in is voor leuke dingen en meer wil doen dan een rondje park. Ik wil trainen en naar de hondenschool! Wedden dat ik de beste van de klas kan worden?!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik speel hier met andere honden op het veld en dan vooral met de meiden. Ja ik ben best een romanticus hoor! Buiten op straat negeer ik ze wat meer. Mijn vorige baasje vertelde dat ik overweg kon met zowel de meiden als de boys!

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is

Met katten samenwonen : Ja, mits kat honden gewend is We hebben hier even bij de katten gekeken. En eigenlijk wilde ik gewoon bij ze weg. Bij mijn oude baassje hadden we geen katten, maar soms sprong ik over de schutting om wat lekker te halen bij de buurman en die had wel katten. Ik deed ze toen niks hoor!

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Voor kleine kinderen ben ik gewoon te lomp en te zwaar enzo. Ik kan namelijk in mijn enthousiasme flink opspringen en dan poefff, liggen die smurfen weer op de grond en ik krijg de schuld. Voor beide partijen niet zo handig dus.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Bij mijn oude baasje ben ik gewend om een paar uurtjes alleen te kunnen blijven, maar dat betekend niet dat ik dit ook meteen kan in mijn nieuwe huis. Ik kan dit leren, maar pas wanneer ik helemaal gewend ben en dit moet dan met mini stapjes. We willen natuurlijk beide geen hond met verlatingsangt he! Dit moet opnieuw opgebouwd worden. Dit kan wel enkele weken tot maanden duren. We raden aan een hond als Benji uiteindelijk nooit langer dan 4 uur per dag alleen te laten.

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik ben de moeilijkste niet en heb aan mijn nieuwe huis niet zo veel eisen. Als jij me genoeg beweging en mentale uitdaging geeft, ben ik al snel tevreden. Ik kan ook traplopen en mee in de lift, maar teveel trappen zijn natuurlijk niet goed voor mij gewrichten. Ik ben ook wel een paar kilootjes te zwaar, om mij een paar keer per dag de trap op en af te tillen. De auto is voor mij geen probleem. Ik zat altijd in de achterbak en ben dan de rust zelf.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Jij vind ook niet iedereen even aardig toch?

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik kan wel netjes meelopen, maar dat hangt ook van de consequentiteit van mijn baasje af! Jij niet duidelijk, ik ook niet hihihi.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Bij mijn oude baasje mocht ik soms wel lekker loslopen. Ik kwam dan ook prima terug wanneer ik werd geroepen. Voordat ik los kan bij mijn nieuwe baas, moeten we even een fijne band opbouwen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Mijn staart is vroeger gebroken geweest. Nu heb ik nog een knakkie. Niet echt last meer van, maar als je er aan zit dan vind ik dat niet geinig!

Aandachtspunten gedrag

Van nieuwe dingen ben ik snel onder de indruk en vind het dan ook echt spannend. Ik heb gewoon wat meer tijd en een positieve aanpak en ik zal mijn best voor je doen! Ik moet iets meer vertrouwen krijgen in de wereld. Als ik nerveus ben dan hijg, kwijl en drink ik veel. Zo kan ik je vertellen dat ik iets spannend vind. Qua commando's ken ik een aantal basis dingetjes. Wat ook handig om te weten is, dat als mensen gaan stoeien, dat ik mij er graag mee wil bemoeien. Wat je ook over mij moet weten is dat ik een held ben ik klimmen. Bij mijn oude baasje jumpte ik makkelijk over het hek omdat er dan een tafeltje of een stoel stond, maar hier gedraag ik mij af en toe een aapie! Ik ben hier laatst ook uit het speelveld geklommen. Dus dat is wel belangrijk dat je mij een klein beetje in de smiezen kan houden als ik in de tuin ben.

Adopteer of steun Benji

Adopteer Benji

Denk jij dat Benji en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden