Je kan mij adopteren Ik ben een buitenbeentje

Mijn naam is Boris

Ik ben een lief mannetje met een grote mond en een klein hartje. Ik kijk even de kat uit de boom en spring je niet direct in je armen. Ik heb echt even de tijd nodig om te wennen. Een uitdagend project lijkt mij zo!
Afwachtend Angstig Lief Onzeker Vriendelijk

Boris's paspoort

Ras Maltezer
Geboortejaar 2010
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Nee
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 25
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 38778
Adoptiekosten 165.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Trimmen noodzakelijk
Buitenbeentje

Ik ben een Buitenbeentje, dat betekent dat ik extra zorg en aandacht nodig heb. DOA helpt je daarbij.

Lees meer over buitenbeentjes

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben samen met mijn maatje afgestaan. Het is een beetje via-via gegaan, maar het kwam er op neer dat mijn oude baasje niet meer voor mij kon zorgen.

Soort baasje

Ik zoek een baasje met onwijs veel tijd en energie. Naast alle dingen die ik spannend of gewoon rete eng vindt, houd ik ook echt van wandelen, snuffelen, andere hondjes en samen rennen. Ik ben een erg fit hondje! Bij mijn nieuwe baasje zou ik het heel fijn vinden als het geen zoete inval is. Liever een rustig huishouden zonder kinderen. Wel lijkt het me een goed idee dat we eerdaags naar de hondenschool gaan!

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik kan best overweg met andere honden. Buiten op straat kan ik ook wel naar ze blaffen, maar mijn oude maatje nam het altijd voor mij op. Dus zelf hoefde ik niet echt iets te doen. Bij DOA mocht ik ook op de speelvelden met andere hondjes. Dat was best wel gezellig!

Met katten samenwonen : Onbekend

Met katten samenwonen : Onbekend Ik weet niet zeker of ik bij katten kan wonen. We kunnen nu ook niet checken of dat kan, want op dit moment verblijf ik in een fijn pleeggezin, zonder katten! Hoogstwaarschijnlijk poep ik in mijn broek van katten, dus ik ga er vanuit dat ik daar niet bij wil wonen.

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen

Met kinderen samenwonen : Geen kinderen Ik ben echt een bangepoeperd! En kinderen maken rare geluiden en vreemde bewegingen en als ze dan iets ouder zijn dan nemen ze vriendjes en vriendinnetjes mij naar huis. Super gezellig, maar niet voor mij! als ik bij kinderen in de buurt kom dan wil ik mij het liefst voor ze verstoppen.

Alleen thuis blijven : Nee

Alleen thuis blijven : Nee Ik vind alleen thuis blijven stom! Ik ben dan heel onrustig en wil dan ook blaffen! Dus in mijn nieuwe huis moet het alleen thuis blijven heel langzaam worden opgebouwd, wanneer ik helemaaaal gewend ben aan mijn nieuwe huis! Maar liever wil ik dus bij iemand wonen, die altijd thuis is of naja zoveel mogelijk.

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk

Soort woonomgeving : Dorp of landelijk Ik kan dus overal van schrikken. Als ik buiten allerlei mensen zie en hoor rondlopen dan vind ik dat eng en kan ik naar gaan blaffen. Maar ook geluiden van de bouw of een harde wind, dan kruip ik het liefst in mijn eigen schulpje.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Jij vindt vast ook niet iedereen even aardig toch? Nouja ik heb zo uiteraard ook mijn voorkeuren, maar over het algemeen heb ik geen probleem met andere honden.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik trek nog en gelukkig ben ik niet zo groot en sterk dus omvallen zal je niet zo snel doen, maar ook hier zit weer een reden achter. Ik trek namelijk alleen wanneer ik heel gespannen ben. Anders kan ik ook gewoon keurig meelopen!

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Simpelweg omdat ik nog niet genoeg luister en als ik een enge situatie tegen kom, dan wil ik vluchten. Probeer me dan nog maar eens te vinden.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ja, duidelijk. Mijn angst! En ik ben ook heel snel jaloers. Als mijn pleegbaasjes elkaar knuffelen wil ik ook aaien en knuffelen. Ook wordt ik niet zo graag opgetild. Dan kan ik ook gaan grommen als waarschuwing. Mijn hartje gaat daar ook super hard bij tekeer!

Adopteer of steun Boris

Adopteer Boris

Denk jij dat Boris en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden