Je kan mij adopteren

Mijn naam is Noud

Ik ben een ontzettend lieve jongeman met een hartje van goud. Een beetje bleu misschien, want veel van de wereld heb ik nog niet gezien.
Afwachtend Angstig Lief Onzeker Vriendelijk

Noud's paspoort

Ras Kruising Am. Staffordshire
Geboortejaar 2018
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Ja
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 38688
Adoptiekosten 165.00 euro
Hobbies
  • Balletjes
  • Knuffelen
  • Trekspelletjes
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn baas zorgde niet goed voor me; dat is ook de reden dat ik nog niet zo veel geleerd heb. Daarom zoek ik nu de allerbeste baas in de wijde omgeving zodat die me van alles kan leren!

Soort baasje

Ik ben een redelijk rustige kerel die een baasje zoekt die alle tijd en geduld met mij heeft. Het lijkt mij fijn dat ik op mijn eigen tempo kennis kan maken met alle nieuwe dingen om mij heen. Een baasje die het leuk vindt om met mij te trainen en me alles te leren, zodat ik wat meer zelfvertrouwen krijg, want super lief ben ik al. Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Maak dan snel een afspraak.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik heb samengewoon met mijn broertje. Bij DOA speel ik vooral met de meiden op het speelveld.

Met katten samenwonen : Onbekend

Met katten samenwonen : Onbekend Ik weet nog niet zo goed of ik bij katten kan wonen, dat moeten we nog even uittesten.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik spannend en eng. Ik ben wel een beetje nieuwsgierig, maar ik wil liever bij kinderen vanaf een jaar of 12 wonen. Die kan je al wat meer vertellen en leren hoe met mij om te gaan. Dat lijkt me een beter idee.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik heb nog niet geleerd om alleen te zijn. Dus dat moet wel stap voor stap aangeleerd worden!

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik loop gewoon rustig met je mee hoor, maar voel me in het verkeer wel wat onzeker. Maar he, ik ben een snelle leerling - dus geef me even en ik krijg dit echt wel onder de knie!

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Kijk, je moet niet tegen me blaffen. Dan loop ik gewoon weg. Maar als je een normale, rustige hond bent die me met respect benadert, dan doe ik dat ook.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Al zeg ik het zelf: ik loop heel netjes mee aan een slappe riem. Ik houd contact met je en reageer ook meteen als je om aandacht vraagt.

Kan loslopen : Ja, op termijn

Kan loslopen : Ja, op termijn Ik loop netjes met je mee en als ik aan jou en m'n nieuwe woonomgeving gewend ben, kan ik vast wel los lopen!

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Aandachtspunten gedrag

Ik weet niet of ik het echt een gedragsprobleem mag noemen, maar omdat ik dus nog niet zo veel van de wereld heb meegemaakt, ben ik soms nogal onzeker. Daarom lijkt het me een goed idee dat ik samen met mijn nieuwe baas naar de hondenschool ga. Ik moet trouwens ook alle huisregels nog leren. Van zindelijk worden tot aan de stofzuiger! Het is allemaal compleet nieuw voor mij.

Adopteer of steun Noud

Adopteer Noud

Denk jij dat Noud en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden