Je kan mij adopteren Ik ben een buitenbeentje

Mijn naam is Bronx

Ik ben een lieve, maar vooral mooie spierbundel die heerlijk met mijn nieuwe baasje wil gaan wandelen, maar alleen als het niet regent. Anders wil ik graag samen onder een dekentje Netflixen!
Actief Enthousiast Lief Onzeker Vriendelijk

Bronx's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2015
Geslacht Reu
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Gezelschapshond
Diernummer DOA 38101
Adoptiekosten 165 euro
Hobbies
  • Wandelingen
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig
Buitenbeentje

Ik ben een Buitenbeentje, dat betekent dat ik extra zorg en aandacht nodig heb. DOA helpt je daarbij.

Lees meer over buitenbeentjes

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik weet niet zo goed wat er is gebeurd. Ik ben naar een plek gebracht door mijn baasje, die ging toen eventjes weg, althans dat dacht ik. Uiteindelijk kwam hij niet meer terug en zat ik daar dus in mijn uppie. Iemand anders heeft mij toen bevrijd en zo ben ik uiteindelijk hier beland. Nu zoek ik dus een baas die mij niet achterlaat!

Soort baasje

Ik zoek een toffe baas die lekker actief is, veel wil wandelen en net zo dol op aandacht is als ik. Ook ben ik nummer 1 in knuffelen en ben ik niet vies van samen een stoere actie film kijken! Naast al dat fijne chillen wil ik ook lekker gaan trainen. Ik zoek wel iemand die ervaring heeft met mijn ras. Tja, we zijn nou eenmaal niet de allermakkelijkste. Zie ik je snel?

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Ik ben nog niet toe aan een nieuwe relatie met een andere viervoeter. Ik wil liever samenwonen met mijn nieuwe baasje. Wie weet wat er in de toekomst nog kan komen, maar voor nu weet ik nog niet zo goed hoe ik met andere honden om moet gaan.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik ben heel groot en sterk, maar ook voor de katten poepte ik in mijn broek. We gingen hier even bij de katten kijken en ik was dus gewoon even rustig aan het kijken. Toen wilde een kat mij pakken! Ik schrok me kapot en rende zo hard als ik kon weg. Gelukkig zat de kat achter glas en kon hij mij niet pakken. Pffooee, nee voor mij geen katten als huigenoot.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Kleine kinderen vind ik heeeul spannend. Ik heb poepie mooie ogen en die kleine kids die kijken zo naar me en dat vind ik echt niet chill. Als ik kleine kinderen zie, dan wil ik liever weg. Kinders vanaf een jaar of 14 vind ik leuker. Al ben ik wel te sterk voor ze. Ze kunnen mij echt nog niet uitlaten!

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik ben lang alleen geweest en dat vind ik toch niet zo leuk, ik heb in mijn nieuwe huis de tijd nodig om te wennen. En dat kan het beste als ik eenmaal gewend ben aan huis en haard en dan stap voor stap een minuutje alleen blijven.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik wil het liefst wonen in een rustige wijk. Verkeer is namelijk niet echt mijn ding. Ik wil graag weg van verkeer. Ook als plots vreemde, drukke honden op mij af komen, weet ik ook niet altijd hoe ik moet reageren. Daarom woon ik liever iets meer landelijk. Wie weet als ik eenmaal goed vertrouwen heb in mijn baasje, kan ik een iets drukkere omgeving wel aan.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Op dit moment wil ik nog geen contact met andere honden. Ik snap de hondentaal nog niet zo goed. En ik moet ook leren om me iets rustiger te gedragen wanneer er andere honden in de buurt zijn. WIe weet kan ik in de toekomst wel wat hondenvrienden maken, maar dat garandeer ik je niet.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik trek nog wel stevig. Dus mijn baasje moet sterk in zijn schoenen staan en goeie spierballen hebben! Ook is mijn wandeltempo ook hoog. Ik hou niet van slenteren! Ik kan best wel wandelen zonder trekken leren hoor, maar dit wil ik graag samen met mijn nieuwe baasje gaan oefenen.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Nee, beter om mij niet los te laten. Sowieso moet ik nog even wat beter leren luisteren, want nu ga ik gewoon mijn neusie achterna. Ook weet je nooit of er zomaar een andere hond om het hoekje aangewandeld komt. Op den duur zouden we misschien wel op een plek lekker met een balletje kunnen gooien, mits daar niet zomaar andere honden komen.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Aandachtspunten gedrag

Mijn gedrag naar andere honden aan de lijn op korte afstand is wel een dingtje, hier moet ik samen met mijn nieuwe baasje stevig aan werken. Een cursus op een hondenschool lijkt me dan ook wel supertof! Ik ben een echt slimpie en super leergierig! Dus als jij wat lekkers mee neemt, dan beloof ik dat ik super mijn best zal doen en dan komen alle trainingspuntjes wel goed!

Adopteer of steun Bronx

Adopteer Bronx

Denk jij dat Bronx en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden