Je kan mij adopteren

Mijn naam is Duffie

Schatje van de klas zoekt pleeggezin! Ik ben gewoon een heel lieve dame met al een respecttabele leeftijd, maar ik ben echt geen slome hoor! Ik ben nog graag in actie en wandelen vind ik super gezellig!
Aanhankelijk Enthousiast Lief Rustig Vriendelijk

Duffie's paspoort

Ras Kruising groot
Geboortejaar 2009
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 50
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 38095
Adoptiekosten 165.00 euro
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Nee
  • Vachtverzorging : Weinig

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Mijn baasje heeft niet goed voor mij gezorgd. Ik zou mishandeld zijn geweest. Daarom ben ik daar weggehaald en nu dus opzoek naar een heeeeeeele lieve baas!

Soort baasje

Ik zoek mensen die op de begane grond wonen en waarbij ik geen trap op hoeft. Ik kan het een beetje, maar het is niet goed voor mij. Mensen die de tijd hebben om mij te laten wennen en om mij aandacht te geven. Ik kan goed in huis rustig zijn, ik lig lekker op een kleed of op de grond. Lekker samen wandelen, maar qua lengte en gewicht moeten we rekening met mijn rug en heupen huden. Ik mag niet te lang lopen, anders ga ik langzamer lopen en heb ik moeite om op te staan. Als jullie mij aanlijnen kan ik gaan opspringen, dansen van enthousiasme. Ik kan ook netjes wachten in de zit, maar daar heb ik nog wel wat hulp bij nodig.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond

Met honden samenwonen : Ja, maar niet met iedere hond Ik heb eerder met een andere teef samen gewoond, maar dan ligt het aan de ruimte. Ik heb namleijk niet altijd zin om alles te delen. Sommige reuen vind ik ook wel leuk, maar eigenlijk heb ik liever alleen de aandacht.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Katten zijn eng! Als ik buiten op straat loop, dan kan ik ze negeren. Hier heb ik ze achter glas gezien maar dat was heel spannend, ik ben wel nieuwsgierig, maar mijn hart gaat wel sneller slaan. En dan loop ik snel weg. Zij moesten er hier wel om lachen want zo'n grote dame als ik die onzeker is bij katten, maar dat moet maar. Ik loop liever een straatje om.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik vind kinderen een beetje spannend, helemaal die kleintjes die kruipen of net lopen op ooghoogte. Grotere kinderen gaat veel beter, maar zij kunnen mij niet alleen uitlaten, want ondanks mijn leeftijd heb ik echt nog wel spierballen. Mijn baas heeft die ook nog wel nodig!

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik ben vroeger best wel een keer samen met mijn oude maatje alleen in huis geweest, maar dat is al weer even geleden. Als je mij de tijd geeft om te wennen, kan ik het vast leren om even alleen te blijven. Niet te lang hoor, want ik ben veel liever bij mijn baasje!

Soort woonomgeving : Kan overal wonen

Soort woonomgeving : Kan overal wonen Ik vind het prima om in een stad of een kleine plaats te wonen. zolang ik maar lekker kan wandelen en een eigen plekje thuis heb. Verkeer boeit mij hier niet zo.

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief

Buiten sociaal met honden : Ja, selectief Andere honden kan ik best ontmoeten, maar het hoeft niet. Veel honden en mensen vinden mij spannend en dan wordt de situatie gespannen. Laat mij lekker wandelen met jullie, dan vind ik het best.

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee

Gedrag aan de lijn : Loopt netjes mee Ik loop niet meer zo snel, dus de kans is groot dat jullie mijn tempo lopen. Ik wil wel graag snuffelen en loop dan letterlijk met mijn neus aan de grond en let niet op de mensen aan de andere kant van de lijn.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Omdat ik al wat ouder ben en ik heb last van mijn heupen en mijn rug, is het beter dat ik aangelijnd loop op langere stukken. Als ik los loop kan ik gekke dingen uithalen en dat is niet altijd goed voor mij. Ook moet ik nog een beetje leren luisteren.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik wel wat fysieke dingetjes. Mijn achterhand is bijvoorbeeld niet zo goed meer. Daarom mag ik ook geen trappen lopen. En doordat mijn achterhand niet zo best meer is, zet ik dus meer druk op mijn voorhand en daardoor waren mijn spieren allemaal verkrampt. Dat is door de fysio allemaal weer lekker los gemasseerd!

Aandachtspunten gedrag

Ik heb niet veel problemen, ik wil gewoon aandacht en heeeel veeeel liefde!

Adopteer of steun Duffie

Adopteer Duffie

Denk jij dat Duffie en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden