Je kan mij adopteren Ik ben een buitenbeentje

Mijn naam is Diva

Ik ben een lieve meid die graag aandacht krijgt. Ik moet je wel een beetje kennen, anders weet ik niet zo goed hoe ik met al die liefde om moet gaan. Ik ben best sportief!
Actief Druk Enthousiast Lief Onzeker

Diva's paspoort

Ras Am.Staffordshire Terrier
Geboortejaar 2016
Geslacht Teef
Gecastreerd/Gesteriliseerd Ja
Gechipt Ja
Gevaccineerd Nee
Schofthoogte (cm) 45
Soort hond Sportieve hond
Diernummer DOA 37656
Adoptiekosten 165 euro
Hobbies
  • Denkspelletjes
  • Hardlopen
  • Knuffelen
  • Voerspelletjes
  • Wandelingen
Extra zorg
  • Dieetvoer : Nee
  • Medicatie : Nee
  • Mag trappen lopen : Ja
  • Vachtverzorging : Weinig
Buitenbeentje

Ik ben een Buitenbeentje, dat betekent dat ik extra zorg en aandacht nodig heb. DOA helpt je daarbij.

Lees meer over buitenbeentjes

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Naar het contactformulier

Reden opname

Ik ben bij DOA beland omdat mijn oude baasje geen geld meer had voor de verzorging van mij en mijn broer. Ik zat daar ook veel op balkon. Gelukkig heb ik nu een kans op een beter leven!

Soort baasje

Ik wil bij rustige mensen wonen die ervaring hebben met onzekere honden en als het kan ook met mijn ras. Ik ben hartstikke sportief en wil graag leren en met je trainen. Ik heb al bij Dutch Cell Dogs getraind en kan ook al clickertraining. Ik ben hartstikke slim!. Ik kan echter slecht tegen straf en correcties, ik sla dan dicht en kruip in mijn schulp. Zie jij mijn potentie en wat voor lieve meid ik ben? Dan wil ik je graag leren kennen.

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen...

Met honden samenwonen : Nee

Met honden samenwonen : Nee Mijn broer vind ik leuk (die woont nu ergens anders), andere honden vind ik niet leuk. Ik ben nu druk aan het trainen zodat ik andere honden leer negeren, dat gaat al heel goed! Maar ik zal nooit een vriend van mijn soortgenoten worden.

Met katten samenwonen : Nee

Met katten samenwonen : Nee Ik probeerde hier de katten op te jagen. Dus doe die maar niet in mijn nieuwe huis.

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen

Met kinderen samenwonen : Alleen grotere kinderen Ik word heel druk bij kinderen en spring dan ook op. Dat vinden kleine kinderen (en hun ouders) niet zo leuk. Daarom kan ik alleen bij grotere kinderen wonen. Ik ben overigens te sterk om door kinderen uitgelaten te worden.

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen

Alleen thuis blijven : Leren / opbouwen Ik heb altijd met mijn broer samengewoond, dus echt alleen ben ik nooit geweest. Hier alleen in de kennel vind ik maar zozo. In mijn nieuwe thuis moet ik eerst wennen en dan kunnen we het alleen zijn gaan oefenen.

Soort woonomgeving : Rustige wijk

Soort woonomgeving : Rustige wijk Ik wil graag in een omgeving wonen waar ik niet iedere drie meter een hond of kat tegenkom. Ook hou ik niet van harde en plotselinge geluiden. Daar schrik ik van en dan word ik bang.

Buiten sociaal met honden : Nee

Buiten sociaal met honden : Nee Ik weet niet hoe ik met andere honden moet omgaan. Ik heb nog de nodige training nodig om andere honden te negeren op straat. DOA gaat je daarbij helpen.

Gedrag aan de lijn : Trekt

Gedrag aan de lijn : Trekt Ik kan dit heel goed leren. Op dit moment ben ik er nog niet heel goed in. Ik krijg wel training bij DOA.

Kan loslopen : Nee

Kan loslopen : Nee Diva schrikt van plotselinge geluiden en vlucht dan, naar andere honden is zij ook niet leuk en kan niet met ze omgaan.

Aandachtspunten

Fysieke aandachtspunten

Ik ben beresterk, maar doordat ik bij mijn oude baasje niet veel beweging kreeg is mijn conditie nu niet zo goed. Dat moet weer verder opgebouwd worden.

Aandachtspunten gedrag

Ik heb nog de nodige training nodig. Daarom krijg je mij eerst op proef mee en gaat DOA jou helpen om van mij een goed opgevoed Staffiemeisje te maken.

Adopteer of steun Diva

Adopteer Diva

Denk jij dat Diva en jij matchen? Maak dan een afspraak om voor een ontmoeting.

Steun de asielhonden

Kun je geen hond adopteren, maar wil je wel de asielhonden steunen? Word dan donateur!

Ik help de honden

Deel dit dier met je vrienden